Com reparar el acer inoxidable 59 placa full 8k BA superfície?

- Dec 14, 2018-

Si accidentalment curta 8K tauler (full de plaques d'acer inoxidable de mirall), com rescatar-lo?


Si el zero no és un cas molt greu, en el mirall polit processament, pot disminuir la velocitat de corró d'alimentació, baixa el cap mòlta, es zero la zona tant com sigui possible per moldre la plana.

 

Hi ha 3 maneres de resoldre aquest problema

 

La primera és que abans de la transformació, la placa d'acer inoxidable 304 316 mirall està originalment ratllat; no només és obvi; Això requereix un judici de la gravetat de el scratch. Si la zona zero, zero profunditat ha superat l'acceptació del client de l'efecte del producte final, llavors hauria de ser re-substitució de la placa necessari, és a dir, la comprovació de l'operador processament és molt important. La segona és que la304 316 mirall d'acer inoxidableplaca BA acabat 8K ha fet un processament bon mirall, però a la pel·lícula procés mal cor està ratllat. Hi ha molts tipus de rascades, com: punt com rascades, rascades lineals i extens rascades.

 

Punt-com rascades, independentment de la profunditat, pot ser Soldadura Soldadures i llavors mòlta amb un molinet, moldre i després a través del mirall polit equipament de plaques d'acer inoxidable de processament dues vegades o més, la solució a aquest problema bàsic d'arc de argó s'utilitza. Si la superfície brillant és reparat, es poden polir mètode, amb diferent nombre de polit roda repetidament polit. I en general en la reparació de sub-suau és la utilització del mètode, que requereix equipament especial de raig de sorra. Si el tauler de dibuix s'ha fet en la primera etapa, la mateixa necessitat per al processament d'equipament especial, sense tenir en compte el mètode citat, la superfície ha de ser tractament passius. Considera que és un zero lleu, si això es reflecteix pot ser cera polit en la 304 316 d'acer inoxidable placa mirall superficial polit, si això és raspallat pot ser la màquina utilitzada plisat per la superfície d'acer inoxidable de filferro. Després hi ha el zero lineal, que és el que anomenem rascades. Tractament zero és relativament difícil, ratllades superficials es pot resoldre pel mètode damunt (disminuir la velocitat de la alimentació corró, abaixant la capçalera mòlta). Ratllades profundes no són fàcils disposar de.

 

Es recomana que intenta evitar rascar-se zones quan tall mirall panell material i processament. A més, va dir que una gran àrea de rascades, rascades, però també dividida en dos tons de tractament, la disposició de la mateixa manera. Si es tracta d'un segon tipus de zero, és delicat. A causa d'aquest zero secundari, això ha de ser jutjat per evitar. Es recomana que reduir o evitar la possibilitat d'esgarrapades de mirall placa mitjançant els següents mètodes: pel·lícula protectora de placa superfície pasta, plat amb estructura de fusta embalatge, placa amunt i avall coixí cartró o plàstic Junta, l'ús global de impermeable d'envasament de paper, sobre la placa o packaging superfície explícitament "protegir la placa, no rasquen" i així successivament. Placa d'acer inoxidable acabat mirall, si hi ha rascades, segons el mètode descrit anteriorment es pot bàsicament fer. Si l'equip s'ha fet en productes semielaborats, i la superfície del mirall té esgarrapades, és necessari utilitzar una varietat de polir els equips, com reemplaçables una varietat de polit roda mà màquina de polit junts, per aconseguir millor resultats de reparació.


Un parell de:Full de xapa d'acer inoxidable 310S i xapa de xapa d'acer inoxidable 316L Quina és millor en la temperatura anti-alta? Següent:Processos de producció i d'acer inoxidable 304 tub capil·lar