Com reparar la superfície d'acer inoxidable i xapa 8k BA?

Com reparar la superfície d'acer inoxidable i xapa 8k BA?

Date:Dec 14, 2018

Si talleu accidentalment la placa de 8K (xapa d'acer inoxidable de plaques), com la podeu rescatar?


Si el rascat no és un cas molt greu, en el processament de poliment del mirall, podeu alentir la velocitat del corró d’alimentació, baixar el capçal de mòlta, rascar la zona en la mesura del possible per moldre el pla.

 

Hi ha 3 maneres de resoldre aquests problemes

 

El primer és que abans de processar-la, la placa d’acer inoxidable mirall 304 316 s’ha ratllat originalment; simplement no és obvi; Això requereix un judici de la gravetat de la rascada. Si l’àrea de rascades, la profunditat de rascades ha superat l’acceptació del client de l’efecte del producte final, hauria de tornar a substituir la placa necessària, és a dir, la revisió de l’operador de processament és molt important. El segon és que la placa d'acer inoxidable 304 316 de mirall acabat BA 8K ha fet un bon processament de miralls, però en el procés de pel·lícula es ratlla un cor inadequat. Hi ha molts tipus de rascades, com ara ratllades puntuals, ratllades lineals i ratllades extenses.

 

Es poden fer ratllades puntuals, independentment de la profunditat, per soldar amb soldadura d’arc d’arc i, després, esmerilant amb un molinet, rectificat i, a continuació, a través del mirall de polir equips de plaques d’acer inoxidable que processen dues vegades o més, la solució bàsica d’aquest problema. Si es repara la superfície brillant, es pot utilitzar un mètode de polit, amb un nombre diferent de polies de roda pulida repetidament. En general, en la reparació de forma suau es fa ús de mètodes de detecció de sorra, que requereix equipament especial. Si el quadre de dibuix s’ha realitzat en la primera etapa, cal processar el material especial, independentment del mètode anterior, s’ha de passar el tractament passant per la superfície. Es considera que es pot ratllar lleugerament, si es reflecteix es pot polir cera a la placa d'acer inoxidable 304 316 de la placa del mirall, si es raspalla es pot utilitzar màquina de dibuix de filferro per filar la superfície de l'acer inoxidable. Després hi ha el ratllat lineal, que és el que anomenem ratllades. El tractament de rascades és relativament difícil, amb el mètode anterior es poden solucionar rascades poc profundes (alentir la velocitat del corró d’alimentació, disminuir el cap del rectificat). Els rascats profunds no són fàcils de descartar.

 

Es recomana evitar les rascades en processar i tallar materials del panell mirall. A més, va dir que una gran àrea de rascades, ratllades, però també es divideix en dos tons de tractament, la disposició de la mateixa manera. Si es tracta d’un segon tipus de ratllades, és complicat. A causa d’aquest rascat secundari, s’ha d’intentar evitar. Es recomana reduir o evitar la possibilitat de ratllades de plaques de miralls mitjançant els següents mètodes: film protector de pasta de superfície de placa, placa amb embalatge amb bastidor de fusta, placa de cartró o placa de placa amunt i avall, l’ús general d’embalatges de paper impermeable, a la placa o la superfície d’embalatge explícitament “protegeixen la placa, no rascades”, etc. La placa d'acer inoxidable de mirall acabat, si hi ha ratllades, segons el mètode descrit anteriorment es pot fer bàsicament. Si l’equip s’ha convertit en productes semielaborats i la superfície del mirall té rascades, és necessari utilitzar una gran varietat d’aparells de poliment, com ara una gran varietat de màquines de polir de roda reemplaçables, per obtenir un millor rendiment resultats de reparació.


Un parell de: Xapa d'acer inoxidable 310S i xapa d'acer inoxidable 316L Quin és millor en temperatura anti-alta?

Següent: Procés i producció del tub capil·lar d’acer inoxidable 304