Accelerat de ferro i acer indústria de fusions i adquisicions

Accelerat de ferro i acer indústria de fusions i adquisicions

Date:May 11, 2017

Preus de producte negre de mercat dels productes bàsics s'estavella difícil bloquejar les principals companyies nacionals d'acer capacitat de producció, fusió i reorganització de la carretera. Dimarts, periodista diari de Guangzhou après d'una sèrie de ferro i empreses d'acer, després de la fusió de Baosteel, Wuhan ferro i acer, un nombre d'empreses d'acer i ferro s'estan gestant una sèrie de reestructuració: una de les Anshan Iron and Steel Group a participar en la reestructuració del nord-est d'acer col·lectiu especial, 51%. I, el grup especial nord-est d'acer a considerar el futur de la plataforma d'acer especial de Fushun confiar en la general llistat. Preus d'acer continua a submergir-se, un accions d'estocs d'acer són encara en el procés de caiguda.


Fonts de la indústria, el nord-est d'acer especial plans per pagar un import total del deute, la pròxima entrega per pagar una certa quantitat de reclamacions assegurat, més que la quantitat de reclamacions sense garantia, incloent-hi bons oferta pública serà intercanvi de deute-capital. Encara hi ha incertesa sobre el pla de reorganització.


Institucions: enfocament a curt termini en oportunitats de reorganització


En l'obertura de la novena Xina internacional de ferro i acer conferència aquesta setmana, ministre d'indústria de vici i indústria Xin Guobin dir que hem activament resoldre la capacitat sobrant d'acer i accelerar la transformació i millora de l'acer indústria. El sector industrial opina que en el futur indústria estructura optimització de processos, producció i fusió i reorganització es convertirà en la tendència de desenvolupament de la indústria.

 

Gerent de grup Baodong Chen Derong creu que la indústria siderúrgica de la Xina una nova ronda de fusions i adquisicions temps finestra ha estat obert. La indústria llavors reorganitzarà la bandera de fusions i adquisicions d'aconseguir l'escala industrial i l'estructura organitzativa del partit, i les empreses d'acer estatal amb la reforma de titularitat mixta combinat. La quota de titularitat estatal capital indústria d'acer en el futur es reduirà encara més a través de la reducció de les accions de titularitat estatal i la reforma de titularitat mixta de titularitat estatal d'empreses d'acer. La continuada reducció de la proporció de titularitat estatal capital ajudarà la indústria per mantenir la racionalitat en el concurs complet i millorar encara més l'eficiència industrial.


Diari de Guangzhou periodista après que el ferro i empreses d'acer fusió i reorganització de la carretera és no a la nit, Shougang i Hebei Iron and Steel l'any passat en l'articulació degut a diversos problemes i encallats. Però la fusió i reorganització de la direcció general s'ha fixat, les institucions de mercat encara s'espera reorganitzar els diferents tipus de reestructuració: s'espera que 5 a 8 anys més tard, es combinaran la planxa domèstica existent i empreses d'acer en 10 grans grups industrials.


En les expectatives de fusió i reorganització, molt de temps en el "mercat d'ós", el descens recent en les accions A de valor d'inversió de xapa d'acer s'ha millorat. Analistes Wanlian valors assessorar inversors minoristes per centrar-se en oportunitats de reestructuració a curt termini de les poblacions d'acer i oportunitats d'inversió de valor de línia mitjana.


Un parell de: Li Yiren: Com realitzar rampa intel·ligent en ferro i indústria siderúrgica de la Xina

Següent: "Cable d'acer" es va estrenar més a prop de la Xina i el món