Ferro i preus d'acer en el segon semestre de l'alta i volàtil

Ferro i preus d'acer en el segon semestre de l'alta i volàtil

Date:May 27, 2017

Segons el periodista entenen que aquest any han d'eliminar la capacitat de producció d'acer de 50 milions de tones. Abans del 18 de maig desenvolupament nacional i la Comissió de reforma va celebrar una conferència de premsa que, ara per ara, aquest any el país de la capacitat de producció d'acer de 31,7 milions de tones, 63.4% de la tasca anual. L'acer a les dades de capacitat de producció no inclou il. legal capacitat de producció "Terra d'acer". És a dir, hi ha aproximadament el 40% de l'acer per eliminar les tasques de capacitat en el segon trimestre de 5,6 mesos i 3 trimestre per completar.


Portaveu Nacional Comissió de reforma i desenvolupament Meng Wei va assenyalar que el desenvolupament nacional i la Comissió de reforma i altres departaments gener enguany, inspeccions trobat que hi ha és il. legal capacitat de "Terra d'acer", ha de ser retirat capacitat, eliminació de l'equip no és en el lloc i altres qüestions. El següent pas en el descobriment del problema, serà combinat per resoldre la capacitat sobrant, eliminar la capacitat de producció endarrere, prohibint l'obra "Terra d'acer", diferent tractament, classificació, tractament, la rendició de comptes ha de ser greu rendició de comptes, la crítica ha de ser criticat. En l'actualitat, el desenvolupament nacional i la Comissió de reforma i altres departaments tenen sempre mantenir una situació d'alta pressió sobre l'obra de capacitat productiva. Dels treballs recents de l'obra local, la trobada Inter-ministerial es enviar 13 equips de verificació el 2 de maig i anar a 13 províncies (ciutats) The una vegada el problema es verifica, serà d'acord amb la llei, tractament seriós.


Aquest any els preus d'acer nacionals Roses l'any passat serà volàtils.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Un parell de: Acer per produir capacitat ha completat la tasca de 63.4% anual

Següent: Comissió Reguladora Bancària de la Xina per estudiar el desplegament de les empreses d'acer i ferro per aprofitar