El mes passat, el PMI de la indústria siderúrgica va tenir el 52: accelerada el creixement de les accions

El mes passat, el PMI de la indústria siderúrgica va tenir el 52: accelerada el creixement de les accions

Date:Oct 09, 2018


En el subíndex principal, l’índex de producció i l’inventari de les mercaderies acabades va augmentar significativament, les comandes noves, com l’índex continua sent fort, demostrant que la producció d’acer continuarà sent més forta, però l’augment continuat dels preus de l’acer inhibeix la intenció de compra de les empreses aigües avall. , que es tradueix en una disminució de les comandes de les fàbriques d’acer, augment de l’inventari de les mercaderies acabades. L’índex de producció de la indústria siderúrgica al setembre va ser del 53,6%, un 3,6%, i la producció actual d’acerines es va mantenir vigorosa, amb la subministració i els inventaris de matèries primeres.

old09xx.jpg

Al setembre, l’índex de preus de compra de les matèries primeres d’acer va augmentar l’1,5% fins al 63,2% respecte al mes anterior, un màxim de nou any, que va augmentar durant dos mesos, cosa que reflecteix la pressió de cost de les empreses siderúrgiques encara més gran. El 28 de setembre, el preu de la ferralla a la zona de Jiangsu és de 2570 iuans per tona (rmb). El mateix a continuació), que va ascendir a 280 iuanes des de finals del mes passat, a la província de Shanxi, dos preus de Coca-Cola per tona de 2420 yuanes, més que el mes passat va augmentar 30 yuanos; l'índex de preus del mineral de ferro és de 750 iuanos per tona, fins a 10 iuanos per mes. (font: Xina Station of Economic Pass)

Un parell de: Rebar A curt termini Estalvieu més Necessitat dèbil o de menyspreu

Següent: Clima comercial de mercat per reduir els preus de l'acer a curt termini del punt de congelació a tendència inferior