Li Yiren: Com realitzar rampa intel·ligent en ferro i indústria siderúrgica de la Xina

Li Yiren: Com realitzar rampa intel·ligent en ferro i indústria siderúrgica de la Xina

Date:May 16, 2017

En els últims 100 anys, materials d'acer han estat més àmpliament utilitzat, indispensable funcional materials estructurals del món, està encara en el material metàl·lic dins la més rendible, el més àmpliament utilitzat, el següent llarg període es mantindrà aquesta condició. Amb l'aplicació "Made in Xina 2025", equips indústria manufacturera de la Xina gradualment a nivell d'alta gamma, però també inseparable des del fort suport de materials d'acer i garantia de qualitat.


Heus aquí una pregunta, com la tradicional indústria d'acer en l'equip indústria al nivell d'alta gamma de la tendència d'adaptació a l'equip indústria per millorar la qualitat de la demanda d'acer, que és la nostra indústria siderúrgica, intel·ligent Fabricació primer ha de resoldre un problema la

    

En les últimes dècades, ferro i indústria siderúrgica de la Xina ha aconseguit ràpid desenvolupament, de l'inici de la reforma i obrint una producció anual de desenes de milions de tones d'acer, després un període curt de 30 anys i ara una producció anual de més de 800 milions tones. Encara que és "a la capacitat de producció" època, però en el futur, la siderúrgia continuarà millorar la tota estructura econòmica nacional, especialment l'equip per jugar a un alt nivell de jugar un paper important la indústria de fabricació.
Sobre nosaltres


Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu tub d'acer, xapa d'acer, barra d'acer 59 dacer requisits d'accessoris. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de canonada d'acer inoxidable, acer inoxidable placa 59 acer inoxidable Bar a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.


Si teniu la intenció d'entendre'ns, llavors anomenar-lo aviat.


 Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Un parell de: La capacitat de producció d'acer s'ha incorporat al període crucial

Següent: Accelerat de ferro i acer indústria de fusions i adquisicions