Característiques de rendiment de l'acer inoxidable de 200 sèries

- Dec 18, 2018-

És a dir, l'estructura de cristall té un àtom a cada racó del cub, i un àtom en el centre de cada cara. L'acer inoxidable de ferrita és tot el contrari, es caracteritza per l'estructura del cub del cor del cos.


El níquel és un dels elements més utilitzats en la producció d'aquesta estructura cristal·lina, però a causa de la manca de níquel després de la Segona Guerra Mundial, s'han fet esforços per reduir l'ús de metalls. Això va portar a la substitució de níquel, que s'utilitza per produir alguns acers inoxidables austenítics resistents a la corrosió, per altres elements, el que resulta en l'aparició d'acer inoxidable de 200 sèries.


Els aliatges de nitrogen en acer inoxidable de 200 sèries també formaran una estructura del cub del centre facial, donant lloc a nírids de crom nocius i augmentant la porositat del gas. L'addició de manganès permet afegir més nitrogen de forma segura, però el níquel no es pot eliminar completament de l'acer inoxidable de 200 sèries. Per tant, l'acer inoxidable de 200 sèries es caracteritza pel contingut de nitrogen i manganès.


A la dècada dels 80, la producció i la demanda d'acer inoxidable baix de níquel es va accelerar, el preu del níquel va continuar augmentant, però també va impulsar el desenvolupament d'acer inoxidable de 200 sèries. Àsia és ara la principal font i lloc de consum per a 200 sèries d'acer. La resistència a la corrosió de l'acer inoxidable de 200 sèries és més baixa que l'acer inoxidable de la sèrie 300, la qual cosa evita la corrosió de punts en ambients amb alta humitat i contingut de clor i corrosió de bretxa, cosa que fa que l'ambient líquid i àcid s'estamini. Això és degut a que per reduir el contingut de níquel, també es reduirà el contingut de crom i la resistència a la corrosió.


L'acer inoxidable de 200 sèries té una excel·lent resistència a l'impacte i resistència, fins i tot a temperatures baixes (o fins i tot a baixa temperatura). Solen ser més forts i forts que els acers de la sèrie 300, principalment a causa del seu major contingut de nitrogen, que és el paper del reforç de nitrogen. Com que són austenita, l'acer inoxidable de la sèrie 200 i 300 no és magnètica. Encara que l'acer inoxidable austenític és més car que el seu acer ferrit, l'acer inoxidable de 200 sèries encara és més econòmic que l'acer inoxidable de la sèrie 300, a causa del seu menor contingut de níquel. No obstant això, l'emmotllament (ductilitat) de l'acer inoxidable de 200 sèries és inferior a l'acer inoxidable de la sèrie 300 (encara que això es pot millorar afegint coure).


Pel que fa a l'aplicació, el rang d'aplicació de l'acer inoxidable de 200 sèries és més estret que l'acer inoxidable de la sèrie 300, a causa de la baixa resistència a la corrosió del material. No es recomana utilitzar-lo en un entorn químic, però ha introduït molts articles per a la llar. Algunes aplicacions de l'acer inoxidable de la sèrie 200 inclouen: Rentavaixelles i rentadores, estris de cuina i coberteria, dipòsits d'aigua interns, edificis exteriors a l'interior i no crítics, equips d'aliments i begudes, cotxes (estructures i decoracions).

Un parell de:Com identificar la soldadura de tubs d'acer inoxidable sense classificar? Següent:Plats d'acer inoxidable de la Xina El preu del mercat de la bobina és estable per al purhcase internacional