Característiques de rendiment de 200 sèries d'acer inoxidable

Característiques de rendiment de 200 sèries d'acer inoxidable

Date:Dec 18, 2018

És a dir, l’estructura de cristall té un àtom a cada cantó del cub i un àtom al mig de cada cara. i l'acer inoxidable ferrita és el contrari, es caracteritza per l'estructura del cub del cor del cos.


El níquel és un dels elements més utilitzats en la producció d’aquesta estructura cristal·lina, però per falta de níquel després de la Segona Guerra Mundial, s’han fet esforços per reduir l’ús de metalls. Això va provocar la substitució del níquel, que s'utilitza per produir alguns acer inoxidable austenític resistent a la corrosió, per altres elements, i això va donar lloc a l'acer inoxidable de la sèrie 200.


Els aliatges de nitrogen en acer inoxidable de la sèrie 200 també formaran una estructura de cubs cardíacs facials, provocant nitrurs de crom perjudicials i augmentant la porositat del gas. Afegint manganès permet afegir més nitrogen de forma segura, però el níquel no es pot treure completament de l'acer inoxidable de la sèrie 200. Per tant, l'acer inoxidable de la sèrie 200 es caracteritza pel seu contingut en nitrogen i manganès.


A la dècada dels 80, va augmentar la producció i la demanda d'acer inoxidable de níquel baix, el preu del níquel va continuar augmentant, però també va promoure el desenvolupament d'acer inoxidable de la sèrie 200. Àsia és avui la principal font i lloc de consum de 200 sèries d’acer. La resistència a la corrosió de l'acer inoxidable de la sèrie 200 és inferior a la de l'acer inoxidable de la sèrie 300, la qual cosa impedeix la corrosió puntual en entorns amb elevada humitat i contingut en clor i corrosió de les llacunes, provocant que el medi líquid i àcid s'aturitzi. Això es deu al fet que per reduir el contingut de níquel, també reduirà el contingut de crom i la resistència a la corrosió.


L’acer inoxidable de la sèrie 200 té una excel·lent resistència als impactes i resistència, fins i tot a temperatures baixes (o fins i tot baixes). Normalment són més durs i forts que 300 acers de la sèrie, principalment pel seu contingut més elevat en nitrogen, que és el paper del reforç de nitrogen. Com que són austenites, l'acer inoxidable de les sèries 200 i 300 no és magnètic. Tot i que l’acer inoxidable austenític és més car que el seu acer ferrita, l’acer inoxidable de 200 sèries encara és més barat que l’acer inoxidable de 300 sèries a causa del seu menor contingut en níquel. Tot i això, el modelat (ductilitat) de l'acer inoxidable de la sèrie 200 és inferior al de l'acer inoxidable de la sèrie 300 (tot i que es pot millorar afegint coure).


En termes d’aplicació, l’abast d’aplicació d’acer inoxidable de 200 sèries és més reduït que l’acer inoxidable de 300 sèries a causa de la baixa resistència a la corrosió del material. No es recomana utilitzar en un entorn químic, però ha entrat en molts articles domèstics. Algunes aplicacions de l'acer inoxidable de la sèrie 200 inclouen: rentaplats i rentadores, coberts i estris de cuina, dipòsits d'aigua interiors, edificis exteriors interiors i no crítics, equipament d'aliments i begudes, cotxes (estructures i decoracions).

Un parell de: Com identificar la soldadura de canonada d'acer inoxidable no qualificada?

Següent: Preu de mercat de la placa d'acer inoxidable de la Xina constant per a la compra internacional