Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable súper dúplex

Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable súper dúplex

Date:Jan 10, 2019

Tanmateix, l’acer súper dúplex és sensible a les precipitacions de la tercera fase, com els compostos intermetàl·lics, i la forma de controlar el procés de soldadura i tractament tèrmic és un problema difícil en la producció d’aquest producte.


El procés de fabricació de canonades soldades Super Duplex Steel S32750 és:


1, el procés és específic: inspecció de matèries primeres: placa d’acer de detecció ultrasònica de falles, planificació de la vora de modelat-soldadura prèvia - tot el cercle-tallant-soldadura-diàmetre fix + tub de tractament tèrmic-final de la canonada més-soldadura del raig d’inspecció del tub Inspecció de productes de pasivitat de prova de penetració final-prova d’escull de prova hidràulica Mark Packaging Persona de la biblioteca.


2, emmotllant en la producció de tubs soldats de costura recta, la dificultat de producció rau en l'aplicació efectiva del moment de flexió a la vora del cinturó d'acer, l'ús de la tecnologia tradicional de modelatge és difícil de solucionar i l'acer inoxidable dúplex rendeix la força d'aproximadament. dues vegades més gran que l’acer inoxidable austenític ordinari, el seu modelat és més difícil. FFX (modelat flexible) com a nova tecnologia de modelatge utilitza de manera intel·ligent l'efecte de tensió quan es doblega la bobina per maximitzar el moment de flexió fins a la vora de la tira d'acer i mitjançant les condicions favorables de l'infinit del rotllo, el grau de modelat de la flexió. la vora es pot ajustar lliurement segons la resistència i el gruix de la cinta d'acer per tal d'obtenir les millors condicions de soldadura.


3, soldadura per a aquest procés de soldadura composta per arc de plasma (PAW) i soldadura amb arc de tungstè Argon (GIAW). En primer lloc, l’ús de fusió de penetració de soldadura d’arc de plasma, per aconseguir soldadura per una sola cara, efecte de modelat a doble cara, després de l’ús de soldadura d’arc d’argó de tungstè per omplir i cobrir, soldadura amb protecció d’argó pur. Per tal de reduir la tendència de les precipitacions en fase nociva, el procés de soldadura, en la mesura del possible per utilitzar l’energia de línia inferior, l’energia de la línia és millor que no superi els 16kj / cm. A més, la temperatura que demana la capa és molt important per a la soldadura d'acer dúplex, s'ha de controlar a menys de 100 ºC, la temperatura massa alta entre capes augmentarà la tendència de precipitació en fase nociva i, en última instància, afectarà el rendiment del producte.


4, tractament tèrmic després de tractament de calor soldant un forn d’inducció a tot el tractament de solució sòlida de canonada, temperatura de tractament tèrmic de 1050-1120 ℃, refrigeració per aerosol a 40 ℃ per sota.

Un parell de: 304 L’acer inoxidable no pot jutjar els avantatges i els inconvenients del magnetisme

Següent: Brides d'acer inoxidable tipus