Recobriment de tubs d'acer inoxidable sense fissures Fosfatació / passivació / saponificació

- Dec 26, 2018-

Després de la passivació de decapatge, la superfície de la canonada d'acer sense soldadura es converteix en un blanc platejat uniforme, que millora notablement la resistència a la corrosió de l'acer inoxidable. La fosfatació és el procés d'immersió de tubs d'acer sense soldadura al líquid fosfatat (una mica de solució principal d'àcid fosfat), en la deposició superficial per formar una capa de film de conversió de fosfat cristal·lí insoluble en aigua, la fosfatació és una reacció química i electroquímica per formar una pel·lícula de transformació química fosfatada procés, la formació de la pel·lícula de conversió de fosfats anomenada pel·lícula de fosfatació,

 

Així, fins a cert punt, per prevenir la corrosió metàl·lica, s'utilitza per pintar el fons abans de pintar, millorar la capacitat d'adhesió i anticorrosió de la capa de film, en el procés de procés de fred metàl·lic per a l'ús de lubricació anti-fricció. "Saponificació de fosfatació" fa referència a un procés de re-saponificació després de la fosfatació. Generalment s'utilitza en processos de processament de màquines d'estirament o estirament. Després de la fosfatació de la pel·lícula és generalment de 8 a 12 micres, i després a la solució de saponificació, i després es tira o estira. El propòsit de la saponificació és augmentar encara més el rendiment de la lubricació.

 

Desodorant, fosfatat, saponificació de tubs d'acer sense soldadura Processos d'operació procés breu: apilament-alta pressió de rentat-fosfatat-aigua d'alta pressió, rentat-saponificació-assecat-transferència d'apilament.


Un parell de:Quines són les prestacions de qualificades amb 304 316 canonades d'acer inoxidable? Següent:Full de xapa d'acer inoxidable 310S i xapa de xapa d'acer inoxidable 316L Quina és millor en la temperatura anti-alta?