Fosfatatge / passivació / saponificació de canonades d'acer inoxidable transparent

Fosfatatge / passivació / saponificació de canonades d'acer inoxidable transparent

Date:Dec 26, 2018

Després de la passivació del decapat, la superfície de la canonada d'acer transparent es torna uniforme de color blanc platejat, que millora considerablement la resistència a la corrosió de l'acer inoxidable. La fosfatació és el procés d’immersió de tubs d’acer transparents en un líquid fosfatant (una solució principal de fosfat àcid), en la deposició superficial per formar una capa de pel·lícula de conversió de fosfat cristal·lina insoluble en aigua, el fosfatat és una reacció química i electroquímica per formar pel·lícula de transformació química del fosfat. procés, la formació de pel·lícula de conversió de fosfat anomenada pel·lícula de fosfatat,

 

Així, fins a un cert punt per evitar la corrosió del metall, que s’utilitza per pintar el fons abans de pintar, millorar l’adhesió i la capacitat anticorrosió de la capa de pel·lícula, en el procés de processament en fred del metall per jugar a la lubricació antifricció. "Saponificació fosfatadora" es refereix a un procés de re-saponificació després de fosfatar. Generalment s’utilitza en processos de processament de màquines de dibuix o estirament. Després de la fosfatació, la pel·lícula generalment és de 8-12 micres, i després a la solució de saponificació, i després estireu o estireu. El propòsit de la saponificació és augmentar encara més el rendiment de lubricació.

 

Tuberia d'acer sense decapat, fosfatat, saponificació Procediments operatius Procés breu: apilat-emmagatzematge d'alta pressió-fosfatat-apilament d'aigua a alta pressió, apilat de saponificació-assecat i transferència.


Un parell de: Quins són els resultats inferiors qualificats a les canonades d’acer inoxidable 304 316?

Següent: Xapa d'acer inoxidable 310S i xapa d'acer inoxidable 316L Quin és millor en temperatura anti-alta?