Procés i producció del tub capil·lar d’acer inoxidable 304

Procés i producció del tub capil·lar d’acer inoxidable 304

Date:Dec 25, 2018

Tubs capil·lars d’acer inoxidable 304

 

Tub d'acer inoxidable 304 capil·lar es pot aplicar a tot tipus de tubs de senyal d'instrumentació automàtica, tub de protecció automàtica de fil d'instrumental, línia de regla òptica de precisió, sensor industrial, tub de protecció de línia d'equips electrònics, protecció de seguretat de circuits elèctrics, protecció capilar de l'instrument tèrmic i nucli buit alt. - Suport intern de cable òptic de tensió.

 

304 característiques dels capil·lars d’acer inoxidable Té una bona suavitat, resistència a la corrosió, alta resistència a la temperatura, resistència al desgast, resistència a la tracció, resistència a l’aigua i excel·lents propietats de blindatge electromagnètic. Els capil·lars d’acer inoxidable es poden doblar lliurement en diversos angles i radis de curvatura, amb la mateixa suavitat i durabilitat en totes les direccions. La separació de la mànega d’acer inoxidable és flexible, bona flexibilitat, sense obstrucció i rigidesa; la mànega roscada d’acer inoxidable té una certa tensió entre la sivella lateral per evitar que la mànega es faci malbé per danys de la mànega. La tensió axial pot suportar més de 6 vegades el diàmetre interior nominal.

 

Per tant, la instal·lació de tubs capil·lars d’acer inoxidable és convenient, es pot utilitzar una energia ineficient de manera eficaç, per aconseguir un estalvi d’energia i un efecte còmode.

 

304 passos d’acer inoxidable capil·lar en el cas del recuit 1, cal parar atenció a si la temperatura de recuit va assolir la temperatura especificada. El tractament tèrmic en acer inoxidable accepta generalment un tractament tèrmic soluble en sòlid o "recuat", el rang de temperatura del procés és de 1040 ~ 1120 (especificació del Japó).

 

El processament de tubs d'acer inoxidable també es pot veure al forn de recuit, el tub d'acer inoxidable recuperat hauria de tenir forma incandescent i no hi ha cap fenomen sofregidor. 2, ambient recuperat.

 

Generalment amb hidrogen pur com a atmosfera de recobriment de canonades d’acer inoxidable, la puresa de l’atmosfera és preferiblement superior al 99,99%, si hi ha un altre gas inert a l’atmosfera, pot reduir adequadament la puresa de l’hidrogen pur, però està prohibit contenir oxigen i vapor d’aigua excessius. . 3. Segellat del cos del forn. El forn de recuit lleuger s’ha de limitar a l’aire exterior, generalment amb hidrogen com a gas de manteniment, el cos del forn només hi ha una sortida, el paper és convenient encendre l’hidrogen.

 

El mètode d’inspecció esborrarà l’aigua a la bretxa de cada articulació del forn de recuit, observeu si hi ha fuites d’aire, la part que es filtra més fàcilment és el forn de recuit dins i fora del lloc de la canonada, on l’anell de segellat és molt fàcil. desgastar, s'ha de revisar i substituir freqüentment. 4, mantenir la pressió del gas. Per evitar fuites, el gas de manteniment del forn lluminós ha de mantenir una certa pressió positiva, si el gas de manteniment és hidrogen, generalment pot arribar a superar els 20kBar. 5, no hi pot haver vapor d’aigua al forn.

En primer lloc, per comprovar repetidament si el cos del forn és avorrit, al primer forn s’ha d’assecar el material del forn, el segon és comprovar si la canonada d’acer inoxidable al forn té taques d’aigua residual, alguns tubs d’acer inoxidable poden tenir forats, a aquest cop no ha de tenir aigua per introduir el forn lluminós, en cas contrari, tindrà un impacte negatiu en el procés de processament d’acer inoxidable.


Un parell de: Com reparar la superfície d'acer inoxidable i xapa 8k BA?

Següent: Quina és l’anàlisi del rendiment de tubs d’acer inoxidable més utilitzat 304?