Processos de producció i d'acer inoxidable 304 tub capil·lar

- Dec 25, 2018-

acer inoxidable 304 capil·lars tubs

 

Acer inoxidable 304 tub capil·lar es pot aplicar a tot tipus de tub de senyal automàtic instrumentació, tub de protecció automàtica instrument filferro, línia de precisió òptica governant, industrial sensor, canonada de protecció equips electrònics línia, circuit elèctric protecció, instrument tèrmica protecció capil·lar i nucli buit alta tensió òptica cable suport intern.

 

304 característiques d'acer inoxidable capil·lar té bona suavitat, resistència a la corrosió, resistència a alta temperatura, desgast resistència, resistència a la tracció, la resistència d'aigua i excel·lents propietats electromagnètiques blindatge. Acer inoxidable capil lars es pot lliurement doblar en diferents ángulos i radis de curvatura, amb la mateixa suavitat i durabilitat en totes direccions. Tub d'acer inoxidable espaiat és flexible, bona flexibilitat, sense obstrucció i la rigidesa; tub d'acer inoxidable rosca té una certa tensió entre la sivella de costat per evitar que la mànega de ser danyat pels danys de la mànega. Tensió axial pot suportar cops més de 6 vegades el diàmetre interior nominal.

 

Per tant, la instal·lació d'acer inoxidable tub capil·lar és convenient, ineficient energia es pot utilitzar eficaçment, per aconseguir l'estalvi energètic i efecte còmode.

 

304 passos de capil lars d'acer inoxidable en el cas de recuit 1, cal prestar atenció a si la temperatura annealing va arribar a la temperatura especificada. Tractament tèrmic de acer inoxidable és generalment accepta tractament tèrmic sòlids solubles, o "recuit", el rang de temperatura del procés és 1040 ~ 1120(Especificació del Japó).

 

Processament de tub d'acer inoxidable també es poden veure en el forn annealing, hauria de ser la canonada d'acer inoxidable recuit forma incandescent i no hi ha cap fenomen dutes descalcificació. 2, recuit ambient.

 

Generalment amb hidrogen pur com un ambient annealing de tub d'acer inoxidable, la puresa de l'ambient és preferentment més del 99,99%, si hi ha un altre gas inert a l'atmosfera, adequadament pot reduir la puresa d'hidrogen pur, però prohibit contenen oxigen excessiva i vapor d'aigua. 3. segellat del cos del forn. La llum recuit forn cal ser confinats en l'aire exterior, generalment amb hidrogen com un gas de manteniment, el forn cos només un vent és a través de, el paper és convenient encendre l'hidrogen.

 

El mètode d'inspecció es eixugar l'aigua a la bretxa de cada articulació del forn annealing, observar que si hi ha fuites d'aire, la part més fàcilment fuites és el forn annealing dins i fora del lloc de tub, on és molt fàcil d'usar l'anell de segellat , han de ser revisat i substituït amb freqüència. 4, mantenir la pressió de gas. Per evitar fuites, el gas de manteniment en el brillant forn ha de mantenir una certa pressió positiva, si el gas de manteniment és hidrogen, generalment per arribar a més de 20kBar. 5, no hi pot haver cap vapor d'aigua en el forn.

Primer, repetidament comprovar si el cos de forn és avorrit, en el primer forn, forn material ha de ser assecat, el segon és per comprovar si la canonada d'acer inoxidable al forn té taques d'aigua residual, alguns tubs d'acer inoxidable pot tenir forats, en aquest temps no ha de tenir l'aigua per portar al forn brillant, en cas contrari tindrà un impacte negatiu en el procés de processament en acer inoxidable.


Un parell de:Com reparar el acer inoxidable 59 placa full 8k BA superfície? Següent:Quina és l'anàlisi de rendiment del tub d'acer inoxidable més àmpliament utilitzat?