Brides d'acer inoxidable tipus

Brides d'acer inoxidable tipus

Date:Jan 10, 2019

Les següents classificacions xineses de les brides:


1, segons els estàndards de la indústria química: la brida total (IF), brida roscada (TH), brida de soldadura plana de placa (PL), amb brida soldada al coll (WN), amb brida de soldadura plana del coll (SO), brida de soldadura per soca ( SW), anella soldada Brida de màniga de pi (pj / se), anella soldada plana Brànga de màniga de pi (PJ / RJ), revestiments de revestiment (BL (S)), falcaments (BL).


2, segons els estàndards de la indústria petroquímica: brida roscada (PT), brida soldada (WN), brida soldada plana (SO), brida de soldadura per soca (SW), brida de manga de pi (LJ), rebaixes (no cal tenir en compte).


3, segons els punts estàndard de la indústria de la maquinària: la brida general, brida soldada, brida de soldadura plana de la placa, brida de manga de pi placa anell soldada, placa anular soldada brida de manga solta, placa anellada brida de manga solta, coberta de brida.


4, segons els punts estàndard nacionals: La brida total, brida roscada, brida soldada, amb brida de soldadura plana al coll, amb brida de soldadura per coll de coll, anell soldat amb brida de mànec de pi de coll, placa brida de soldadura plana, placa soldada amb anella de manga solta , brida de soldadura plana, brida de màniga solta, anella de solapa plana, brida de màniga solta, tapa de brida.


Per descomptat, hi ha altres maneres de classificar les brides, està bé comprendre bé les brides

Un parell de: Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable súper dúplex

Següent: Totes les comandes de materials d’acer inoxidable seran assegurades de forma gratuïta per part de la nostra empresa