Tipus de brides d'acer inoxidable

- Jan 10, 2019-

Els següents xinesos classifiquen les brides:


1, d'acord amb els estàndards de la indústria química: la brida general (IF), brida roscada (TH), brida plana de soldadura plana (PL), amb brida soldada (WN), amb brida plana de soldadura (SO) SW), anell soldat Flange de màniga de pi (pj / se), anell pla soldat Flange de màniga de pi (PJ / RJ), revestiment de Falingues (BL (S)), Falingues (BL).


2, segons els estàndards de la indústria petroquímica: Brida roscada (PT), brida soldada (WN), brida plana soldada (SO), brida de soldadura de sòcol (SW), Brida de màniga de pi (LJ), Falingues (no nota).


3, d'acord amb els punts estàndard de la indústria de la maquinària: la brida general, la brida soldada, la brida plana de soldadura plana, la brida de màniga de pi de l'anella soldada, la brida plana de màniga llarga, la brida suau de la mànega, la brida.


4, segons els punts estàndards nacionals: la brida general, brida roscada, brida soldada, brida plana de soldadura de coll, brida de soldadura de coll, anella soldada amb brida de màniga de pi de coll, brida plana de soldadura plana, brida de màniga llarga , brida de soldadura plana, brida suau de mànega, brida suau de mànega, coberta de brida.


Per descomptat, hi ha altres maneres de classificar les brides, és bo comprendre bé les brides

Un parell de:Tecnologia de processament de tubs soldats d'acer inoxidable Super Duplex Següent:Totes les comandes de materials d'acer inoxidable estaran assegurats gratuïtament per la nostra empresa