Capacitat de producció d'acer s'ha completat més de la meitat de l'any

Capacitat de producció d'acer s'ha completat més de la meitat de l'any

Date:May 24, 2017

Segons la Comissió de reforma i desenvolupament nacional notícies de lloc web oficial, en 2017, acer i carbó de treballar per

continuar per dur a terme i ha aconseguit resultats positius. Fins ara, el país de la capacitat de producció d'acer de 31,7 milions de tones, s'ha completat la tasca anual de 63.4%; un total de 68.97 milions de tones de capacitat de producció de carbó, ha completat el 46% de la tasca anual. Amb l'avanç continu d'acer i el carbó per la capacitat de producció, optimització de l'estructura econòmica i la transformació de la vella i nova energia cinètica, els resultats positius són gradualment emergent, destacant l'actuació: primer, significativament millorar l'eficiència de les empreses. El primer trimestre d'aquest any, la companyia membre de ferro i acer indústria els beneficis de la mateixa època últim any pèrdua de 8,75 milions de iuans per benefici de 23.28 milions de iuans; el segon és els endarreriments de seguretat social salari reduïts. A partir de finals de març, província de Shanxi, els endarreriments acumulades dels salaris de finals de 2016 58,4%; acumulada d'assegurances socials de finals de 2016 10,8%; en tercer lloc és l'estructura industrial d'optimització i millora. Capacitat de producció de qualitat en la millora industrial de la part protagònica de jugar més; En quart lloc, l'ordre de mercat competència millorat significativament. Mitjançant l'eliminació de cap enrere, projectes de construcció il·legal netejar conjunta d'execució de tres operacions especials i més crear un entorn de mercat de supervivència del més apte.

Desenvolupament i la Comissió de reforma va dir que la siderúrgia a treballar per promoure activament l'obra, no només per promoure l'eficiència de recuperació i millorar l'eficiència i millorar el negoci i la confiança social, però també encarna tota la societat a promoure la oferta de cara el consens reforma estructural.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Un parell de: Preu nacional de l'acer Fluctuació lleugerament més elevada del preu del mineral

Següent: Protecció de comerç excessiva provocada per la manca d'ajustament de preus d'acer