La capacitat de producció d'acer s'ha incorporat al període crucial

La capacitat de producció d'acer s'ha incorporat al període crucial

Date:May 19, 2017

La Comissió de Desenvolupament i Reforma del Ministeri d'Indústria i Comerç, juntament amb altres unitats interministerials conjuntament, per enfortir la coordinació, prestar especial atenció a l'execució de la tasca, promoure el desenvolupament de la Comissió, CPC Central Comissió i el Consell d'Estat per resoldre l'excés de capacitat dels acords de presa de decisions, la Comissió de Desenvolupament i Reforma, la regió per fer un bon treball de descomposició dels objectius anuals de la tasca i centrar-se en l'execució del treball. En l'actualitat, aquest any s'ha proposat la reducció de la capacitat de producció de carbó de ferro i acer a les empreses, l'equip i la mineria pertinents, per treballar per aconseguir un bon començament.


Fins ara, aquest any, el país ha tingut una capacitat de producció d'acer de 31,7 milions de tones per completar la tasca anual del 63,4%; un total de 68,97 milions de tones de capacitat de producció de carbó per completar la tasca anual del 46%. Cal assenyalar que l'acer a les dades de capacitat de producció no inclou la capacitat il·legal de "acer al sòl". Pel que fa a la "terra de l'acer", la regió ha completat bàsicament un treball de recerca exhaustiva, la investigació va descobrir que la capacitat de producció de la "tira d'acer" s'ha interromput, l'ordre del mercat de l'acer s'ha millorat encara més. Actualment, estem reforçant la supervisió i la inspecció per assegurar que abans del 30 de juny abans de la prohibició total de la "terra d'acer".


D'acord amb el desplegament del Consell d'Estat, al gener d'aquest any, la indústria siderúrgica per resoldre l'excés de capacitat i dificultats en el desenvolupament de la reunió conjunta interministerial integrada per 12 equips d'inspecció va passar a 30 províncies (comunitats autònomes i municipis) i el Cos de producció i construcció de Xinjiang per dur a terme inspeccions especials, consulteu les 228 empreses de ferro i acer, 150 mines de carbó.


Meng Wei va dir que a partir de la situació d'inspecció, el 2016 el país de 400 metres cúbics i per sota del forn elevat 39, darrere la capacitat de producció de ferro de 6,77 milions de tones, 30 tones i per sota del convertidor i forn elèctric 71, darrere de la capacitat de producció d'acer de 10,96 milions de tones. Tancat al voltant de 300.000 tones per sota de la petita mina de carbó de 1500, darrere de la capacitat de producció de carbó de 120 milions de tones. La indústria siderúrgica 2016 per eliminar la capacitat de producció endarrerida de l'acció especial que es troba en la capacitat de producció d'acer retrocedit ha estat demolida o segellada segons sigui necessari; ha de ser tancat i tancar la data de les mines de carbó de classe, s'ha implementat com es requereix per tancar.


Tenint en compte l'acer de la Xina "a la capacitat de producció" ha entrat en una nova etapa, la pressió general per alleujar progressivament l'excés de capacitat, les contradiccions estructurals esdevenen cada vegada més prominents. Per això, Zhou Jianqi va suggerir que la futura política de "capacitat" pugui diluir la "quantitat" dels indicadors, a través d'una estricta protecció mediambiental per eliminar la capacitat de producció de no complir i la capacitat de producció ineficient; referència a les pràctiques avançades internacionals, combinades amb empreses avançades en el nivell de tecnologia d'emissió de la Xina, a més de millorar les empreses de ferro i acer en àrees intensives i àrees industrials intensives de les empreses siderúrgiques, els principals estàndards de descàrrega de contaminants; reforçar els incentius per encoratjar les empreses siderúrgiques a assolir emissions netes.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Sobre nosaltres


Htongsteel ha sorgit com el proveïdor líder en solució d'una sola parada per a tots els seus accessoris de tubs d'acer, plaques d'acer, barres d'acer i accessoris de canonades d'acer. Som un dels majors exportadors i distribuïdors de tubs d'acer inoxidable, placa d'acer inoxidable i bar d'acer inoxidable a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota una gestió perfecta i una producció totalment automatitzada per tal d'oferir als nostres Clients els millors productes de qualitat i serveis puntuals.


Si teniu la intenció d'entendre'ns, truqueu-lo aviat.
Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Un parell de: Associació d'acer de la Xina: Promoure la indústria siderúrgica a la palanca a la via ràpida

Següent: Li Yiren: Com realitzar rampa intel·ligent en ferro i indústria siderúrgica de la Xina