Acer per produir capacitat ha completat la tasca de 63.4% anual

Acer per produir capacitat ha completat la tasca de 63.4% anual

Date:May 12, 2017

10 de maig, Premier Li Keqiang ha presidit la reunió executiva del Consell d'estat, escoltar el progrés de la capacitat de producció i indústries claus per eliminar la capacitat de producció cap enrere de l'informe, per promoure la reestructuració econòmica. La reunió va assenyalar que per resoldre i eliminar la capacitat de l'excés de producció cap enrere és la oferta de cara la reforma estructural de la tasca important és canviar el mode de desenvolupament i promoure la transformació de vells i nous requeriments d'energia de la inevitable.


Des de principis d'aquest any, diverses regions i departaments han continuat de pagar prop atenció a l'execució del treball, ferro i acer, carbó indústria per eliminar la capacitat de producció endarrere i aconseguir resultats positius, el país de l'acer capacitat de producció de 31,7 milions de tones, 68.97 milions de tones de capacitat de producció de carbó, respectivament, la tasca anual de 63.4% el però la inspecció també va trobar que l'etapa de l'oferta i la demanda canvia condueixen a afeblit la capacitat de produir capacitat, alguns llocs a eliminar el retard de capacitat de producció endarrere, col·locació de personal, disposició de deute, fusions i reorganització és més difícil i així successivament.


CCTD Xina carbó mercat xarxa observador Chen Jie va dir que en l'origen de l'alliberament de carbó i el paper del macro-control nacional, la capacitat de producció de carbó aigües amunt pot ser alliberat significativament, especialment l'origen del carbó principal, una gran quantitat de producció de carbó i recuperació, augment de les vendes i volum de lliurament. Els departaments d'estat rellevant promoure activament racional tornar dels preus del carbó, carbó preus en la majoria de les àrees van caure significativament. Amb l'adveniment de la temporada de pluges, l'emissió de l'energia hidroelèctrica, preus baixos d'energia hidroelèctrica al mercat costanera, resultant en reduir el consum de carbó, Termic preus continuen disminuint, preus de carbó estan accelerant per tornar a un rang raonable.


En el sanejament "a l'acer", l'Associació d'acer va revelar que fomentin la franja tan aviat com sigui possible de clara, 2 de maig al 25, a la capacitat de producció de la reunió conjunta serà enviat a nou grups de treball al voltant de la "" per dur a terme inspecti especial ons. S'espera que al juliol i agost, la Federació Inter-ministerial també durà a terme l'acceptació total de les províncies i les ciutats.


Informació del registre de Zhuo ferro i analista d'acer va dir Cui Hong, "Terra d'acer" és una indústria siderúrgica preocupat per molts anys el vell problema, ha estat jugant més, l'any passat, el país va enviar un nombre de supervisió de camp d'inspecció i l'exposició i la persona responsable per tractar amb i ha aconseguit resultats notables. Segons el resum de les dades actual, les províncies i comunitats autònomes aclarit les empreses "Terra d'acer" un total de més de 500, que impliquen la capacitat de producció de 119 milions de tones. Amb la capacitat de "Terra d'acer" de sortida ràpida, indústria siderúrgica de la Xina per aconseguir una rendibilitat, és favorable al desenvolupament posterior sana i ordenada de la indústria d'acer.


Tenint en compte el següent pas a l'obra de l'obra, la trobada també va assenyalar que un ha d'utilitzar més mitjans orientada al mercat regla, sòlida i eficaç d'eliminació i l'eliminació de la capacitat d'excedents de producció cap enrere. Decididament investigar i tractar amb producció il·lícita i construcció i no compleix la protecció del medi ambient, qualitat, seguretat i altres normes de l'empresa, el treball dels pobres llocs seriosament rendició de comptes. Als voltants del límit es troben en la investigació de la capacitat de producció de "Terra d'acer" prohibir totalment, treure l'equip, evitar el ressorgiment. En la inclusió de la capacitat anual a la tasca de les mines de carbó a finals de novembre per sortir de tot. Eliminar, aturar la construcció, la lenta construcció de projectes de carbó a la tasca tan aviat com sigui possible per eliminar el límit de temps, responsabilitat de les persones. En segon lloc, ens ha de fer un bon treball de reassentament treballadors situada en un lloc destacat. En tercer lloc, cal reforçar supervisió i supervisió, totes les localitats ha anunciat en el moment de la capacitat de producció d'informació rellevant, millorar el sistema d'informes per evitar l'eliminació de frau de capacitat de producció endarrere i fermament control de la importació de carbó de baixa qualitat.


Un parell de: April Stahlindustrie PMI-índex Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

Següent: Ferro i preus d'acer en el segon semestre de l'alta i volàtil