Aquest any el carbó al programa capacitat de producció de ferro alliberat

Aquest any el carbó al programa capacitat de producció de ferro alliberat

Date:May 26, 2017

Desenvolupament i la Comissió de reforma, Ministeri d'indústria i altres departaments recentment emès "el 2017 siderúrgia per resoldre la capacitat sobrant per aconseguir dificultats en el desenvolupament de les vistes de l'obra", clar 2017 el país es retiraran uns 50 milions de tones de capacitat de producció d'acer cru, capacitat de producció de carbó de sortida de 150 milions de tones o més.

En l'acer a la capacitat de producció, els requisits "opinions", 30 de juny, 2017, capacitat de producció "Terra d'acer" de la Llei; reforçar l'oferta efectiva de la indústria siderúrgica, per evitar preu alts i baixos; 2013 de capacitat de producció d'acer cru de uns 50 milions de tones; Fusió i reorganització a prendre un ritme nou, per aconseguir un progrés substancial; estricta aplicació de procediments de col. locació de personal, treballadors multi-oberts per reubicar el camí i ens esforcem per fer els treballadors no són acomiadats ocupació, atur; d'acord amb el principi de marketization, estat de dret pròpiament deposa deute corporatiu, política de disposició; accelerar la transformació i millora i promoure l'optimització del disseny industrial.

En termes de capacitat de producció de carbó, el requisit d "opinions", insisteixen en la producció endarrere capacitat ha de ser retirat, podreu retirar-vos aviat, 2017 anys fora de la capacitat de producció de carbó de més de 150 milions de tones, per aconseguir la varietat regional, total de carbó, i demanda d'equilibri bàsic. Treballadors multipartidista obrir camí a reassentament, col locació adequada dels treballadors; d'acord amb el principi de marketization i l'estat de dret activament promoure deute corporatiu i disposició d'actius, i s'esforcen per aconseguir un progrés substancial. Accelerar la fusió i reorganització, transformació i millorant, promoure optimitzar el disseny industrial.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Un parell de: Aconseguir amb precisió la transformació i l'actualització per fer una indústria d'acer fina

Següent: Associació d'acer de la Xina: Promoure la indústria siderúrgica a la palanca a la via ràpida