Quins són els resultats inferiors qualificats a les canonades d’acer inoxidable 304 316?

Quins són els resultats inferiors qualificats a les canonades d’acer inoxidable 304 316?

Date:Dec 17, 2018

El procés de canonada d'acer inoxidable 304 316 El procés de tubs d'acer inoxidable perfecte determina les seves limitacions, normalment, la precisió del tub d'acer inoxidable 304 (L) 316 (L) és baixa, hi ha un gruix de paret desigual, poca lluminositat al tub SS304 316, un cost a gran escala fixa i l’aparició de punts de cànem, les taques negres no són fàcils d’eliminar i altres mancances, la inspecció perfecta de tubs d’acer inoxidable i la conformació també han de ser un tractament fora de línia. Tot i això, l’alta pressió de tubs d’acer inoxidable perfecte de 310S, l’alta resistència i els materials d’estructura mecànica també reflecteixen plenament la seva superioritat. Tanmateix, hi ha molts problemes amb els tubs transparents d'acer inoxidable shoddy 304 316, i alguns fins i tot tindran un impacte seriós en aplicacions pràctiques. A continuació es detalla la inferior qualitat del fenomen comú de la canonada d’acer inoxidable perfecta, per a referència de selecció de materials. Una és la mala qualitat de la superfície de les canonades d'acer inoxidable sense costures fàcils de formar cicatrius. Això és degut a que el material és desigual i conté més impureses. L’equip fabricat és molt rudimentari i fàcil d’enganxar a l’acer. i un tub d'acer inoxidable 304 316 d'alta qualitat, però no hi ha cap problema i fenomen.

 

La segona és la mala qualitat de la superfície de tubs d’acer inoxidable 304 316 sense soldadura, que és molt fàcil de formar esquerdes, perquè la seva factura és billet, i els porus de la billeta, que es troben en el procés de refrigeració per culpa del paper de l’estrès tèrmic, produiran ràpidament esquerdes, després de rodar hi haurà esquerdes.

 

El tercer, la qualitat de la secció transversal de canonada d’acer inoxidable 304 316 per a l’òval, la raó és que els fabricants per estalviar costos de material, el corró acabat davant de la pressió ER DAO és gran, la resistència d’aquest 304 316 les canonades d'acer inoxidable es reduiran molt i no compleixen l'estàndard de la forma i la mida de la canonada.

 

 

El futur, és de mala qualitat 304 316 tubs d'acer inoxidable perfecte de diàmetre intern la fluctuació de la mida és gran, és a causa de la inestabilitat de la temperatura de la placa d'acer inoxidable tindrà fideus yin i yang, i la composició d'acer no és uniforme, perquè l'equip és simple, la força de fonamentació és baixa, el rebot del molí de laminació és gran. La mateixa setmana es produirà un canvi de diàmetre intern gran, de manera que la força del tub d’acer inoxidable no és uniforme i és molt fàcil formar una fractura. Les barres longitudinals d’acer inoxidable d’acer inoxidable per a les estructures escasses són sovint ondulades.


Un parell de: Preu de mercat de la placa d'acer inoxidable de la Xina constant per a la compra internacional

Següent: Fosfatatge / passivació / saponificació de canonades d'acer inoxidable transparent