Quines són les prestacions de qualificades amb 304 316 canonades d'acer inoxidable?

- Dec 17, 2018-

304 316 El procés de tubs d'acer inoxidable sense costures determina les seves limitacions, normalment 304 (L) 316 (L) sense precisió de tub d'acer inoxidable és baix, hi ha un gruix de paret desigual, baixa brillantor en el tub SS304 316, elevat cost d'escala fixa i aparició de punts de cànem, taques negres no són fàcils d'eliminar i altres deficiències, la inspecció de tubs d'acer inoxidable sense costures i la configuració també han de ser tractaments fora de línia. No obstant això, l'alta pressió de tubs sense soldadura 310S, d'alta resistència i materials d'estructura mecànica també reflecteixen plenament la seva superioritat. Tanmateix, hi ha molts problemes amb els tubs incrustats de 304 316 sense fils d'acer inoxidable, i alguns tindran un impacte greu en aplicacions pràctiques. A continuació s'enumeren la qualitat inferior del fenomen comú de canonada d'acer inoxidable, per a la referència de selecció de material. Una d'elles és la mala qualitat de la superfície de tubs d'acer inoxidable sense costures fàcils de formar cicatriu. Això es deu al fet que el material és desigual en el material i conté més impureses. L'equip fet és molt rudimentari i fàcil d'enganxar a l'acer. i tubs sense soldadura d'alta qualitat de 304 316 d'acer inoxidable. Però no hi ha cap problema i fenomen.

 

El segon és la mala qualitat de 304 316 superfícies de tubs d'acer inoxidable sense costures és molt fàcil de formar esquerdes, ja que la seva palanquilla és de palanquillas, i els palets de palanques, palanquillas en el procés de refredament a causa del paper de l'estrès tèrmic, produiran ràpidament esquerdes, Després de rodar, hi haurà esquerdes.

 

A la tercera, la qualitat de la secció transversal de tubs d'acer inoxidable 304 316 per a l'oval, el motiu és que els fabricants per estalviar costos de material, el rodet acabat davant de la pressió ER DAO és gran, la força d'aquest 304 316 El tub d'acer inoxidable es reduirà considerablement i no es complirà amb l'estàndard de la forma i la mida de la canonada.

 

 

La qualitat de la canonada d'acer inoxidable 304 316 és de mala qualitat. La fluctuació de la mida del diàmetre intern és gran, es deu a la inestabilitat de la temperatura de la placa d'acer inoxidable, i hi ha fideus yin i yang, i la composició de l'acer no és uniforme, ja que l'equip és simple, la força de la base és baixa, el rebot de laminació és gran. Hi haurà un canvi de gran diàmetre intern en la mateixa setmana, tal força de canonada d'acer inoxidable no és uniforme i molt fàcil de formar una fractura. Les barres longitudinals d'acers inoxidables d'acer inoxidable per a estructures de mala qualitat solen ser ondulades.


Un parell de:Plats d'acer inoxidable de la Xina El preu del mercat de la bobina és estable per al purhcase internacional Següent:Recobriment de tubs d'acer inoxidable sense fissures Fosfatació / passivació / saponificació