El que causa que els preus d'acer segueixin baixant

- Nov 22, 2018-

Els preus de l'acer han estat disminuint recentment, segons dades de Jin Lianchuang, la setmana passada, la debilitat del preu de mercat de la construcció nacional es va intensificar. Les fútures disminueixen, l'ambient del mercat local és pessimista, el tracte és, òbviament, fred. Tot i que encara hi ha restriccions de producció ambiental notícies, l'inventari també va continuar disminuint, però el costat de la demanda es va reduir gradualment, els comerciants fins a la tendència tardana del pànic, i alguns comerciants sense pressió d'inventari per cantar buits, de manera que la compra baixa, el que va comportar una forta caiguda dels preus del mercat.


Pel que fa a l'inventari, les dades mostren que l'estoc nacional d'acer de la construcció continua disminuint en el període actual, amb un total de 3.2327 milions de tones de barreres, una disminució de 104600 tones respecte al període anterior, i un total de 1.3561 milions de tones de cable i disc, un augment de 32.000 tones respecte al període anterior. Aquesta qüestió del preu nacional del mercat de l'acer de la construcció en general és inferior. Com que els futurs dèbils no canvien, els últims dies de pluja, la mala demanda, el desplaçament global de la transacció Tot i que les restriccions a la fabricació de fàbrica d'acer garantides, la pressió final de subministrament general no és gran, l'inventari continua disminuint.


What causes a Steel prices keep moving lower


En conjunt, Zhang Jinping va dir que, perquè no hi ha notícies especialment bones al mercat, la debilitat dels futurs no canvia i la diferència de preus actual és gran, el mercat spot encara té espai per omplir, però a causa de la recent disminució en el gran , segueixen caient espai o reduït. Aquesta setmana, es preveu que el preu de l'acer de la construcció sigui volàtil, o l'aparició d'alts i baixos freqüents, globals o febles, el descens de referència d'uns 50 iuans / tona (Font: Xina Securities Notícies • Xarxa Sino-CERT)


Un parell de:Preu de la placa d'acer inoxidable d'ample 2000 mm Següent:2018 de tardor i hivern acer producció restriccions quant