Què causa que els preus de l’acer continuïn baixant

Què causa que els preus de l’acer continuïn baixant

Date:Nov 22, 2018

Els preus de l’acer han baixat recentment, segons les dades de Jin Lianchuang, la setmana passada es va intensificar la debilitat del mercat nacional de l’acer per a la construcció. Les fases estan caient, l’atmosfera del mercat spot és pessimista, l’acord és evidentment fred. Tot i que encara hi ha restriccions de producció ambiental les notícies, l’inventari també va continuar disminuint, però el costat de la demanda s’està reduint gradualment, els comerciants fins a la tendència tardana del pànic i alguns comerciants sense pressió de l’inventari per cantar buits, de manera que la compra baixa, que va provocar una forta caiguda dels preus del mercat.


Pel que fa a l’inventari, les dades mostren que l’estoc nacional d’acer de construcció va continuar disminuint en el període actual, amb un total de 3.2327 milions de tones de rebar, una disminució de 10.4600 tones respecte el període anterior i un total de 1.3561 milions de tones. de filferro i disc, un augment de 32.000 tones respecte al període anterior. Aquesta qüestió del preu del mercat nacional de l’acer per a la construcció en general és inferior. En els futurs dèbils no es canvien, els últims dies de pluja recent, la demanda pobra, la compensació global de les transaccions. slump.Aunque les garanties de restriccions de producció de la fàbrica d’acer, la pressió final de subministrament no és gran, l’inventari continua disminuint.


What causes a Steel prices keep moving lower


En conjunt, va dir Zhang Jinping, ja que no hi ha notícies especialment bones en el mercat, la debilitat del futur no canvia i la diferència de preus actual és gran, el mercat spot encara té marge per omplir, però a causa del recent descens dels grans. , continua disminuint l’espai o s’estreny. Aquesta setmana, s’espera que el preu de l’acer per a la construcció sigui volàtil, o l’aparició de freqüents alts i baixos, generals o dèbils, la davallada de referència d’uns 50 iuanes / tona. (Font: China Securities Notícies • Xarxa Sino-CERT)


Un parell de: Preu de la placa d’acer inoxidable d’amplada de 2000mm

Següent: Restriccions a la producció d'acer a la tardor i l'hivern 2018