Quina és l’anàlisi del rendiment de tubs d’acer inoxidable més utilitzat 304?

Quina és l’anàlisi del rendiment de tubs d’acer inoxidable més utilitzat 304?

Date:Nov 27, 2018

L’acer inoxidable 304 té un bon rendiment de processament tèrmic en fred, pot utilitzar una varietat de tecnologia general de processament tèrmic en fred per produir materials de forja, barres, filferro, placa, tira i seda i altres productes metal·lúrgics, un rang de temperatures de processament tèrmic de 900-1180 Processing. El processament del paper és fàcil, sense dificultats especials, ja que els dos tipus d’acer fàcils de fredar i endurir, quan la deformació en fred és massa gran, cal dur a terme un tractament intermedi de recuit per tal de facilitar el processament.

304 管子性能分析 1

304 temperatura de tractament de solidificació de canonades d'acer inoxidable de 1080-1100 ℃, mode de refrigeració per refrigeració per aigua o refrigeració per l'aire. La temperatura de processament intermedi de recuit és superior a 850-970 ℃, aïllant durant un cert període després de refredar l'aigua. Els teixits de l'acer tractat després de la solidificació són austenítics, i de vegades hi ha una petita quantitat de ferrita.

304管子性能分析 2.

Els tubs d'acer inoxidable 304 inhibeixen la precipitació del carbur durant la soldadura i es poden soldar amb un mètode general.

304管子性能分析 3.

304 xapes d'acer inoxidable en el procés de sol·licitud, sovint s'utilitzen en operacions de modelat en fred. Hi ha molts factors de formació de fred que afecten 304 acer inoxidable, que també són molt complicats. Pel que fa als seus factors de metalització, es tracta principalment de la composició de l’acer, és a dir, de la relació de crom equivalent a l’equivalent al níquel, i l’allargament en les seves propietats convencionals de tracció és un índex de caracterització important.

304管子性能分析 4.

S’utilitzen àmpliament els equips d’aliments, els equips químics generals, els components de la planta industrial d’energia atòmica, etc. Adequat per a perforació de peces profundes i canonades de transmissió d’àcids, contenidors, etc. En aquest acer també s’utilitzen vehicles, vehicles d’automòbils. És la major producció i dosificació d'acer inoxidable austenític, utilitzada en la producció de peces de parets primes, canonades de transmissió d'àcids i peces estructurals.Un parell de: Procés i producció del tub capil·lar d’acer inoxidable 304

Següent: Preu de la placa d’acer inoxidable d’amplada de 2000mm