Quina és l'anàlisi de rendiment del tub d'acer inoxidable més àmpliament utilitzat?

- Nov 27, 2018-

L'acer inoxidable 304 té un bon rendiment fred i tèrmic, pot utilitzar una gran varietat de tecnologia general de fred, processament tèrmic per produir materials de forja, barres, filferros, plaques, franges i seda i altres productes metal·lúrgics, rang de temperatura tèrmica de processament de 900-1180 ℃. El procés de col·locació és senzill, sense dificultats especials, ja que els dos tipus d'acer fàcils de fred i enduriment, quan la deformació en fred és massa gran, és necessari dur a terme un tractament de recocido intermedi, per tal de facilitar el processament posterior.

304 管子性能分析 1

Temperatura de tractament de solidificació de tubs d'acer inoxidable 304 de 1080-1100 ℃, manera de refredament refrigerada per aigua o refrigerada per aire. La temperatura de recuit intermedi de processament intermedi és superior a 850-970 ℃, aïllant durant un cert període de temps després del refredament d'aigua. Els teixits de l'acer tractat després de la solidificació són austenítics, i de vegades hi ha una petita quantitat de ferrita.

304管子性能分析 2.

304 Els tubs d'acer inoxidable inhibeixen la precipitació del carbur durant la soldadura i es poden soldar utilitzant un mètode general.

304管子性能分析 3.

304 d'acer inoxidable en el procés d'aplicació, sovint utilitzat en operacions de modelat en fred. Hi ha molts factors de conformat en fred que afecten l'acer inoxidable 304, que també són molt complicats. Pel que fa als seus factors de metal·lització, es tracta fonamentalment de la composició de l'acer, és a dir, la proporció de crom equivalent a l'equivalent al níquel, i l'allargament en les seves propietats de tracció convencionals és un important índex de caracterització.

304管子性能分析 4.

Els equips alimentaris, equips químics generals, components de plantes industrials d'energia atòmica, etc., són àmpliament utilitzats. Adequat per a peces de punxonat profundes i canonades d'àcid, contenidors, etc. També s'utilitza en aquest acer vehicles, aparells electrodomèstics de peces de recanvi. És la major producció i dosificació d'acer inoxidable austenític, utilitzada en la producció de peces de parets primes, canonades d'àcids i peces estructurals.Un parell de:Processos de producció i d'acer inoxidable 304 tub capil·lar Següent:Preu de la placa d'acer inoxidable d'ample 2000 mm