Què fer novembre 2018 empresa d'acer benefici

Què fer novembre 2018 empresa d'acer benefici

Date:Nov 08, 2018


Segons l'Oficina Nacional de Estadística, 2018 1-setembre, ferrosos metall fosa i calandrat indústria càrnia per aconseguir un benefici total de 313.16 milions de iuans, un increment d'ocupació del 71,1% l'any en any.

What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

1 - setembre, membre de la Xina de ferro i acer indústria de ferro i acer empreses per aconseguir ingressos vendes de 3,06 bilions de iuans, un increment del 14.47% l'any en any; La realització de beneficis i d'impostos 346.681 milions de iuans, un increment del 68,2% interanual; Aconseguir un benefici de 229.963 milions de iuans, un increment del 86.01% total any en any. Els tres primers trimestres d'enguany, 160 empreses privades d'acer inclòs en la Cambra de comerç metal·lúrgic tot inclòs va aconseguir un total de vendes de 1.92 bilions de iuans, un augment del 12% en any; va 168.3 milions de iuans, un 130% benefici Net- salt de l'any.


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

En l'actualitat, l'inventari social d'acer està en un rang raonable, especialment la pressió existències de materials de construcció és petita; A mitjans de novembre, la temporada s'estrenarà restriccions de producció, llançament de capacitat d'acer es ha d'inhibir; No obstant això, a causa de l'aparició de l'hivern al nord, es reduirà la demanda, oferta i demanda relacions limitades, el mercat d'acer s'espera que mostra un alt grau de xoc en November.It cal centrar-se en l'aplicació de restriccions de producció a la tardor i l'hivern i l'impacte de augmentava el nombre fusta nord en el mercat.


En termes de costos de matèria primera, la importació de mineral de ferro i l'augment de preus de Coca-Cola a l'octubre va conduir a un augment gradual de costos de producció d'acer al novembre i la Lange de ferro i acer Research Center espera que les empreses siderúrgiques romandre alta al novembre , però el marge de beneficis són limitats o més reduït. (Centre de recerca d'acer de Lange Wangguoqing)Un parell de: Com s'observa l'anàlisi de la tendència de preus de mineral de ferro a l'etapa final

Següent: On aconseguir octubre 2018 acer inventari Social