Brida d'acer inoxidable de mida gran

Brida d'acer inoxidable de mida gran

Tipus de brida: Brides inclinades, brides cegues, brides de juntes de solapa, brides de coll de soldadura, brida de placa, brides de soldadura de soca, brides roscades

Les brides s’utilitzen generalment quan hi ha una connexió a les vàlvules, els instruments en línia i / o la connexió a les broquetes dels equips. Els accessoris de brida consisteixen generalment en prémer dues superfícies per unir-les ben juntes, mitjançant cargols roscats, falques, pinces o altres mitjans per aplicar forces de compressió elevades. [16] Sovint, s’instal·la una junta, un embalatge o un anell O entre les brides per evitar fuites, però de vegades és possible utilitzar només una greix especial, o res de res, si es formen de forma precisa les superfícies d’aparellament. Les brides estan dissenyades per a les següents tensions de pressió: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb o 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150Bar. Hi ha disponibles diversos tipus de brides depenent del tipus de característiques constructives. A continuació es mostren tipus de brides generalment utilitzades en canonades. Aquestes brides estan disponibles amb diferents rostres com la cara aixecada, la cara plana, l’anella de cara juntes etc.

Els tipus de brida són els següents:

Brides inclinades, brides cegues, brides de juntes de solapa, brides de coll de soldadura, brides de placa, brides de soldadura de soca, brides roscades.

Els flancs es llisquen sobre la canonada i després es solden tant dins com fora per proporcionar una força suficient i evitar les fuites. Aquesta brida s'utilitza en lloc de colls de soldadura per molts usuaris pel seu menor cost i també pel fet que requereix menys precisió en tallar la canonada a la longitud.

Les brides cegues no presenten un forat i s’utilitzen per tancar un sistema de canonades o una obertura de vassall. El seu disseny permet un fàcil accés al vassall o al sistema de canonades amb finalitats d’inspecció. Es pot subministrar amb o sense hubs a l'opció del fabricant.

Les brides de coll de soldadura estan dissenyades per unir-se a un sistema de canonades per soldadura de cul. Són cares a causa del seu coll llarg, però és preferible per a tensions elevades a la canonada, reduint les aplicacions de tensió. El coll, o nuca, transmet la concentració d’esforç a la base de la brida. La transició gradual de l'espessor des de la base del cub a l'espessor de la paret a la culata proporciona un reforç important de la brida. La turbulència i l'erosió es redueixen a causa de la mida de l'alcoratge de la canonada i la brida igualades.

Les brides de sòcol són semblants a les relliscades de brides en el contorn, però l'ànima es contravalora per acceptar canonades. El diàmetre de la perforació restant és el mateix que el diàmetre interior de la canonada. Un filet soldat al voltant del cub de la brida enganxa la brida a la canonada. Es pot aplicar una soldadura d’interval opcional en aplicacions d’alta tensió. El seu major ús és en sistemes d’alta pressió com les línies hidràuliques i de vapor.

La brida de la volta de la volta és similar a una brida lliscant, però té un radi a la intersecció del forat i la cara de la brida per allotjar un extrem de la tija. La cara de l'extrem de la tija forma la cara de la junta de la brida. Les seves aplicacions són allà on es necessiten desmuntar de forma ràpida i senzilla seccions de sistemes de canonades per a la seva inspecció o substitució.

Grau i material

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316.316L, 321, 310S, 904L, S31803, F51.

Tipus de brida

Brides inclinades, brides cegues, brides articulades, brides de coll de soldadura, brides de placa, brides de soldadura de soca, brides roscades

Estandard de brida

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Especificació

1/8 ”, 1/4”, 3/8 ”, 1/2”, 3/4 ”, 1”, 1-1 / 4 ”, 1-1 / 2”, 2 ”, 2-1 / 2 ”, 3”, 4 ”, 6” .... 32 "

Classificacions de pressió

 

Classe: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K-40K.

Superfície de segellat

FF, RF, LJ, FM, RTJ, RJ

Aplicació:

 

La brida d'acer inoxidable s'utilitza àmpliament per connectar el gasoducte en petroli, productes químics, energia, gas, aigua, canonada de línia, canviador de calor, construcció naval, construcció.

Les connexions amb brides solen ser més voluminoses que altres connexions, però poden funcionar bé en aplicacions exigents, com ara grans canals d’aigua i sistemes d’energia hidroelèctrica.

Cerca relacionada: brides, brida d’acer, brida d’encaix de canonades, brida d’acer al carboni, brida d’acer inoxidable, brida de gas, brida d’oli, brides d’acer, brida de tub d’oli, brida soldada deslizante, brida SO, brida RF SO, brida de coll soldat, Brida de coll soldat, brida WN, brida RF WN, brida WNF, brides LJ, brides LJF, brides LJF, brides TH, brides TH, brides filetades TH, brides de soldadura per endolls, brides SW, brides de soldadura SW, brides de soldadura SW, Brides de canonades de soldadura de soca, brides de placa, brides de PT, brides de placa soldades, brides d’acer al carboni, brides d’acer inoxidable.

imatgeimatge


imatgeimatge

PRODUCTES RELACIONATS :

产品 .jpg


Benvingut a enviar les consultes, en breu se li enviarà la millor cotització.

 

Tel: +86 029 89306039

Correu electrònic: info@sxht-group.com

Mòbil / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186


Un parell de: No

Següent: 304 accessoris de canonada d'acer inoxidable