Tub de precisió

Tub de precisió

Htongsteel ha sorgit com el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu precisió tubs requisits. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de tubs de precisió a la Xina. Els nostres productes

Xateja ara

Detalls del producte

Huitong especials d'acer Co, Ltd és un famós fabricant de tub de precisió de Xina i proveïdor, equipat amb una fàbrica productiva i l'empresa i com a exportador de tub de precisió professional i venedor, són sempre benvinguda a comprar i sense costura canonades d'acer de qualitat a l'engròs, tub d'acer, acer sense soldadura de canonades, tubs d'acer sense soldadura precisió de la fàbrica.

Htongsteel ha sorgit com el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu precisió tubs requisits. Som un dels majors exportadors & distribuïdors de tubs de precisió a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.

Productes:

Inoxidables austenítics

Inoxidables dúplex

Aliatges de níquel

Els tubs de precisió que htongsteel ha produït s'entreguen amb dibuixa, sòl, extremadament polit o brillant superfície freda, depenent de la mida i la paret de gruix.

Especificació de:

Fora diameter0.5-50.8 mm (0.0197-2 a.)

Paret thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 a.)

Anar a tubs de precisió de paret prima

rang de mida:

Fora diameter0.787-130 mm (0.031-5 a.)

Paret thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 a.)

Cerca relacionat: Tubs de acer sense costura, tub d'acer sense soldadura de precisió, precisió acer tub, precisió, tub dacer, tubs d'acer sense soldadura precisió, tubs de precisió.

Un parell de:Reducció Següent:Canonada Tee

Investigació