Tub d'acer inoxidable 304 Od 10 Mm

Tub d'acer inoxidable 304 Od 10 Mm

304 temperatura de tractament de solidificació de canonades d’acer inoxidable de 1080-1100 ℃, mode de refrigeració per refrigeració a l’aigua o refrigerada per aire

Els tubs d'acer inoxidable 304 tenen una bona resistència a la corrosió intergranular, un excel·lent rendiment a la corrosió i el processament al fred, el rendiment de l'estampació, es pot utilitzar com a acer inoxidable resistent al calor. Al mateix temps, les propietats mecàniques de l'acer encara són bones amb la condició de -180 º.

Tub 304 d’acer inoxidable de 10 mm


L’acer inoxidable 304 té un bon rendiment de processament tèrmic en fred, pot utilitzar una varietat de tecnologia general de processament tèrmic en fred per produir materials de forja, barres, filferro, placa, tira i seda i altres productes metal·lúrgics, un rang de temperatures de processament tèrmic de 900-1180 ℃.

Tub 304 d’acer inoxidable de 10 mm


Els 304 tubs d’acer inoxidable en concentració de ≤65% per sota de la temperatura d’ebullició de l’àcid nítric, tenen una forta resistència a la corrosió. També té una bona resistència a la corrosió contra la solució alcalina i la majoria d’àcids orgànics i inorgànics.


Vostè és welocome per enviar-nos les consultes, en breu se li enviarà la millor oferta.

Un parell de: Tub d’acer inoxidable de 30 polzades

Següent: Fàcil procés de tall del tub d'acer inoxidable 303