Tub d'acer inoxidable de 3 polzades de 316 l

Tub d'acer inoxidable de 3 polzades de 316 l

1. Tub d'acer inoxidable 316L Grau: 00Cr17Ni14Mo2.
2. Estat de dissolució sòlida de tub d'acer inoxidable 316L sense magnetisme.
3. Els tubs d'acer inoxidable 316L s'utilitzen habitualment per produir una varietat d'armes convencionals, barriles, petxines d'artilleria.

Xateja ara

Detalls del producte

Generalment s'utilitza en la fabricació de productes químics, fertilitzants i fibres químiques i altres equips industrials, com contenidors, canonades i peces estructurals.


【Valor de la gamma de temperatures de resistència tèrmica】

En el rang de 800-1575 graus, el millor és no actuar contínuament amb acer inoxidable 316, però en el rang de temperatures fora de l'ús continu de l'acer inoxidable 316, l'acer inoxidable té una bona resistència a la calor.【Tractament tèrmic】

Recorrent per un rang de temperatura de 1850 a 2050 graus, després recuit ràpidament i després refredant ràpidament.

L'acer inoxidable 316 no pot sobreescalfar el tractament per enduriment.【Soldadura】

La soldadura es pot utilitzar segons l'ús, respectivament, de la barra d'acoblament d'acer inoxidable 316Cb, 316L o 309Cb o soldadura per soldadura.

Si s'utilitza l'acer inoxidable 316L, no és necessari el tractament contra incendis de la soldadura.Tub d'acer inoxidable de 3 polzades de 316L
【Característiques】

Resistents a l'aire, vapor, aigua i altres mitjans corrosius dèbils i àcids, àlcali, salines i altres mitjans químics d'aiguafort, corrosió d'acer.
【Acer inoxidable i acer resistent àcid】

En aplicacions pràctiques, l'acer resistent als dèbils mitjans corrosius sovint es coneix com a acer inoxidable, mentre que la corrosió d'acer resistent als mitjans químics es diu acer resistent a l'àcid.
Benvingut a enviar una consulta a Shaanxi Huitong Special Steel Co, Ltd
Un parell de:No Següent:Plaqueta d'acer inoxidable 12 x 12 201

Investigació