Creu de muntatge de canonada d'acer inoxidable

Creu de muntatge de canonada d'acer inoxidable

Els accessoris creuats també s’anomenen accessoris de 4 vies. Si una línia de branca passa completament a través d'un accessori, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres sortides, o viceversa. Sovint tenen extrems de sòcol soldats amb dissolvents o extrems roscats femelles. Els accessoris creuats poden generar una gran quantitat de ...

Els accessoris creuats també s’anomenen accessoris de 4 vies. Si una línia de branca passa completament a través d'un accessori, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres sortides, o viceversa. Sovint tenen extrems de sòcol soldats amb dissolvents o extrems roscats femelles.


Els accessoris creuats poden generar una gran tensió a la canonada a mesura que canvia la temperatura, ja que es troben al centre de quatre punts de connexió. Un te és més estable que una creu, ja que un te es comporta com un tamboret de tres potes, mentre que una creu es comporta com una femta de quatre potes. (Geomètricament, "qualsevol 3 punts no colineals defineixen un pla", per tant, 3 potes són inherentment estables.) Les creus són comunes en els sistemes d'aspersió d'incendis, on les tensions provocades per l'expansió tèrmica no solen ser un problema, però tampoc en les canalitzacions, a causa del seu cost addicional en comparació amb l'ús de dos tees.


Huitongsteel ha esdevingut el proveïdor líder en solució única per a tots els requisits de creuament de canonades. Som un dels majors exportadors i distribuïdors de canonades a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en diversos camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament es troba en una gestió perfecta i en una producció totalment automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i serveis ràpids als nostres clients.

Mida:

Sense soldadura: 1/2 ”-24”, soldada: 24 ”-96”

Gruix: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting Cross

Un parell de: Tub d'acer inoxidable 317H

Següent: Brida d'acer inoxidable WN, SO, RF, BL