Acoblament de canonada d'acer inoxidable

Acoblament de canonada d'acer inoxidable

Els accessoris creuats també s'anomenen accessoris de 4 vies. Si una línia de branca passa per complet a través d'un tee, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres punts de venda, o viceversa. Sovint tenen puntes de soldadura soldades solventes o puntes roscades femelles. Els accessoris creuats poden generar una gran quantitat de ...

Els accessoris creuats també s'anomenen accessoris de 4 vies. Si una línia de branca passa per complet a través d'un tee, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres punts de venda, o viceversa. Sovint tenen puntes de soldadura soldades solventes o puntes roscades femelles.


Els accessoris creuats poden generar una gran quantitat d'estrès a la canonada a mesura que canvien la temperatura, ja que es troben al centre de quatre punts de connexió. Un tee és més estable que una creu, ja que un tee es comporta com un tamboret de tres potes, mentre que una creu es comporta com un tamboret de quatre potes. (Geomètricament, "els 3 punts no colineals defineixen un pla", per tant, 3 potes són inherentment estables.) Les creus són comunes en els sistemes d'aspersió d'incendis, on les tensions causades per l'expansió tèrmica no solen ser un problema, però no en la fontaneria, a causa de la seva cost addicional en comparació amb l'ús de dos tees.


Huitongsteel ha sorgit com el proveïdor líder en solució d'una sola parada per a tots els requisits de la vostra combinació de canonades. Som un dels majors exportadors i distribuïdors de la creu de tubs a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota una gestió perfecta i una producció totalment automatitzada per tal d'oferir als nostres Clients els millors productes de qualitat i serveis puntuals.

Mida:

Sense costures: 1/2 "-24", soldat: 24 "-96"

Gruix: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossUn parell de: Tubs d'acer inoxidable 317H

Següent: Acabat en acer inoxidable 2B acabat