Vorell d'acer

Vorell d'acer
Chat Now
Detalls del producte
Detalls del producte

       

Brides generalment s'utilitzen quan hi ha que una connexió amb vàlvules, instruments de línia i/o connexió amb broquets equips és necessari. Accessoris de brida generalment impliquen prémer dues superfícies a unir enganxaven, mitjançant perns roscats, falques, pinces o altres mitjans de l'aplicació de forces de compressives alts. [16] sovint, s'instal·la a Junta, embalatge o una Junta tòrica entre les brides per evitar fuites, però de vegades és possible utilitzar només un greix especial, o res en absolut, si precisament es formen les superfícies d'aparellament. Brides estan dissenyats per les següents classificacions de pressió: 150 lb, 300 lliures, 400 lliures, 600 lliures, 900 lliures, 1500 lliures i 2500 lb o 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150 Bar. Diversos tipus de brides hi depenent del tipus de les seves característiques constructional. Els següents són els tipus de brides s'utilitzen generalment en canonades. Aquestes brides estan disponibles amb diferent davant com elevada cara, cara plana, anell conjunta cara etc..Sobre nosaltres


Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el seu tub d'acer, xapa d'acer, barra d'acer 59 dacer requisits d'accessoris. Som una de les majors exportadors 59 distribuïdors de canonada d'acer inoxidable, acer inoxidable placa 59 acer inoxidable Bar a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.


Si teniu la intenció d'entendre'ns, llavors anomenar-lo aviat.

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG és un fabricant de canonades/tubs d'acer inoxidable de Xina famós i proveïdor, equipat amb una fàbrica productiva i companyia i com a exportador professional vorell d'acer i el venedor, sempre es benvinguda per comprar i a l'engròs d'acer d'alta qualitat brides de Unió de la nostra fàbrica.

Investigació