Acer inoxidable vorell WN, així, RF, BL

Acer inoxidable vorell WN, així, RF, BL

Vorell també s'anomena vorell o vorell. Vorell sigui una part que connecta la canonada a la canonada i es comunica a l'extrem del tub. Hi ha forats en vorell, i els cargols fan les dues brides estretament connectats. Vorell és segellat amb coixins. Vorell dividir vorell (connector de cable) de connexió roscada i vorell soldada.

Xateja ara

Detalls del producte

304 i 316 brides d'acer inoxidable en molts tipus i mides. Seleccioneu brides d'acer inoxidable tub com: brides de xapa de cec d'acer inoxidable, inoxidable cara elevada brides cegues, brides d'acer inoxidable falda conjunta, d'acer inoxidable relliscada en placa brides, cara elevada sòcol soldadura brides, brides elevada cara rosca, cara elevada soldadura coll brides i brides slip-on cara elevada. També fem una línia de kits brides i les juntes de ferro en una varietat de materials com el cautxú, no l'amiant i tefló. Brides d'acer inoxidables.


Estàndard:

ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092...

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Tipus:

Soldadura de sòcol de soldadura - Slip-On - coll - fil - cec - RTJ - volta Joint - orifici retrocedir - reducció -...


Mides:

1/2"- 36" + bores: S/5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

classificacions de la pressió:

150 lb, 300 lliures, 400 lliures, 600 lliures, 900 lliures, 1500 lliures i 2500 lb o 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150 Bar.


  

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Diversos tipus de brides hi depenent del tipus de les seves característiques constructional. Els següents són els tipus de brides s'utilitzen generalment en canonades. Aquestes brides estan disponibles amb diferent davant com elevada cara, cara plana, anell conjunta cara etc..


Un parell de:Acabat en acer inoxidable 2B acabat Següent:Tub d'acer inoxidable de paret pesada

Investigació