316 Làmines d'acer inoxidable laminades en fred

316 Làmines d'acer inoxidable laminades en fred

316 Laminats en fred o en calent, les millors plaques d'acer inoxidable, la millor qualitat i el millor preu per a cada client i client, el millor servei quan fa la comanda, se senti que és fàcil fer el comerç internacional, podem gestionar el servei de porta a porta i el client L'aclariment, a causa del nostre equip de logística, té un fort poder per fer-ho i més de 300 agents d'ultramar, de manera que tenim el millor preu i el millor servei.

Placa d'acer inoxidable 316 a causa de l'addició d'elements MO, de manera que la seva resistència a la corrosió i la resistència a la temperatura elevada tenen un major augment, la resistència a alta temperatura pot arribar als 1200-1300 graus, es pot utilitzar en condicions adverses.


316 Cold Rolled Best Stainless Steel Plates


La làmina d'acer inoxidable laminada en fred o laminada en calent és la millor pla d'acer inoxidable amb grau d'acer 304, 316. Hem venut les plaques d'acer inoxidable ASTM A240 més de 10 anys i hem guanyat una bona reputació dels nostres clients i clients, la majoria d'ells van fer comandes regulars i controlem tota la cadena de subministrament i tot el temps funcionen bé i sense problemes.


316 Cold Rolled Best Stainless Steel PlatesUs convidem a enviar-nos una consulta, us enviarem la millor fitxa de cotització i tècnica en breu.

 

Si hi ha alguna pregunta, pls no dubti en contactar-nos!

 

 

 

Tel: +86 029 84510010

Correu electrònic: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186
Un parell de: Placa d'acer inoxidable laminada en fred Astm A240

Següent: Estàndard australià per a la placa d'acer inoxidable original de la Xina