Placa d'acer inoxidable negre retocada

Placa d'acer inoxidable negre retocada

La placa d'acer inoxidable negre es reconeix, que és una mena de tractament tèrmic, en la pràctica la major part de la xapa d'acer inoxidable és negra després de produir-se, serà millor cuidar la solució i el decapatge, i la placa d'acer inoxidable envernissada en fred és brillant, ja que la superfície s'acaba 2B.

Laminació en fred a 2 B després del tractament tèrmic, decapat i acabat de fer rodar per fer que la superfície sigui una persona moderada i brillant. Com que la superfície és suau, fàcil de moldre de nou, fa que la superfície sigui més brillant, una àmplia gamma d'usos, com ara vaixella, materials de construcció, etc. L'ús del tractament superficial per millorar les propietats mecàniques, gairebé tots els usos.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Si necessiteu plaques d'acer inoxidable negres, poseu-vos en contacte amb nosaltres per confirmar l'especificació de les dades, és necessari escriure la carta d'acord per confirmar tots els detalls, ja que hi ha pocs clients que comprin la placa d'acer inoxidable negre, és una mena de placa d'acer inoxidable rares vegades al mercat, i necessiten més processos per satisfer les seves necessitats.Black Stainless Steel Plate Annealed


L'acer inoxidable en la producció per reduir o eliminar tot tipus de fenòmens irregulars en acer ha pres una sèrie de mesures importants per millorar la resistència a la corrosió de l'acer.


Us convidem a enviar-nos una consulta, us enviarem la millor fitxa de cotització i tècnica en breu.

Si hi ha alguna pregunta, pls no dubti en contactar-nos!

Tel: +86 029 84510010

Correu electrònic: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Un parell de: Compreu plaques d'acer inoxidable 304 316

Següent: Gruix de xapa d'acer inoxidable disponible 0.08-40.0 Mm