Creu

Creu

Accessoris creuades també s'anomenen 4 camí accessoris. Si un ramal passa completament per una samarreta, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres punts de venda o vici vers. Sovint ho tenen

Huitong especials d'acer Co, Ltd és un famós Xina creu fabricant i, equipat amb una empresa i fàbrica productiva i com a professional creu exportador i venedor, són sempre benvinguda comprar i canonada d'alta qualitat a l'engròs creu, 4 camí creu apropiat, creu apropiat, 4 camí creu muntatge de canonades de la fàbrica.

Accessoris creuades també s'anomenen 4 camí accessoris. Si un ramal passa completament per una samarreta, el muntatge es converteix en una creu. Una creu té una entrada i tres punts de venda o vici vers. Sovint tenen finalitats soldada encolar o extrems roscats femenins.

Accessoris creuades pot generar una gran quantitat d'estrès en canonada els canvis de temperatura, ja que són al centre de quatre punts de connexió. Un tee és més estable que una creu, com una samarreta es comporta com un tamboret de tres potes, mentre que una creu es comporta com un tamboret de quatre potes. (Geomètricament, "qualsevol no-collinear 3 punts defineixen un avió" així 3 potes són inherentment estables). Creus de són comuns en sistemes de ruixadors de foc, on tensions provocades per l'expansió tèrmica no generalment són un problema, però no en fontaneria, a causa del seu cost en comparació amb utilitzant dos tees extra.

Htongsteel s'ha convertit en el proveïdor principal de solució de finestreta per a tot el tub creu requisits. Som una de les majors exportadors & distribuïdors de canonada creuar a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en molts camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament està sota perfecta gestió i producció completament automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i apuntador serveis als nostres Clients.

Mida:

Sense costura: 1/2"- 24", soldat: 24"- 96"

Gruix:

SCH10-XXS

Material:

Acer al carboni: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Acer inoxidable: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Acers: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Estàndard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Cerca relacionat: canonada creu, 4 camí creu apropiat, creu apropiat, 4 camí creu tub apropiat.

Un parell de: Vorell

Següent: Reducció