Vorell

Vorell

Brides generalment s'utilitzen quan hi ha que una connexió amb vàlvules, instruments de línia i/o connexió amb broquets equips és necessari. Accessoris de brida generalment impliquen prémer dues superfícies ser j

Xateja ara

Detalls del producte

Huitong especials d'acer Co, Ltd és un fabricant de vorell de Xina famós i proveïdor, equipat amb una fàbrica productiva i l'empresa i com a exportador de vorell professional i venedor, sempre es benvinguda per comprar i a l'engròs brides d'alta qualitat, vorell d'acer, canonades vorell d'ajust, acer al carboni brides de Unió, brides d'acer inoxidables de la fàbrica.

Brides generalment s'utilitzen quan hi ha que una connexió amb vàlvules, instruments de línia i/o connexió amb broquets equips és necessari. Accessoris de brida generalment impliquen prémer dues superfícies a unir enganxaven, mitjançant perns roscats, falques, pinces o altres mitjans de l'aplicació de forces de compressives alts. [16] sovint, s'instal·la a Junta, embalatge o una Junta tòrica entre les brides per evitar fuites, però de vegades és possible utilitzar només un greix especial, o res en absolut, si precisament es formen les superfícies d'aparellament. Brides estan dissenyats per les següents classificacions de pressió: 150 lb, 300 lliures, 400 lliures, 600 lliures, 900 lliures, 1500 lliures i 2500 lb o 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150 Bar. Diversos tipus de brides hi depenent del tipus de les seves característiques constructional. Els següents són els tipus de brides s'utilitzen generalment en canonades. Aquestes brides estan disponibles amb diferent davant com elevada cara, cara plana, anell conjunta cara etc..

Vorell tipus són com per sota:

Brides SLIP-on, brides cegues, falda articulació brides, brides de coll de soldadura, vorell de la placa, brides de soldadura de sòcol, roscades brides.

Brides relliscada en lliscar sobre la canonada i soldada llavors des de dins i fora per proporcionar suficient força i evitar fuites. Aquest vorell s'utilitza en lloc de soldadura colls per molts usuaris a causa del seu baix cost i també el fet que requereix menys precisió quan tall canonades a la longitud.

Brides cegues no tenen un forat i s'utilitzen per tancar un sistema de canonades o vassall d'obertura. El seu disseny permet fàcil accés a vassall o sistema de canonades per a propòsit d'inspecció. Es pot subministrar amb o sense centres a l'opció del fabricant.

Soldar coll brides estan dissenyats per unir-se a un sistema de canonades de soldadura. Són cars pel seu coll llarg, però és preferible per a altes tensions a la canonada, reduint l'estrès aplicacions. El coll, o centre, transmet la concentració de l'estrès a la base del vorell. La transició gradual del gruix de la base de l'eix al gruix de la paret a la soldadura de cul proporciona important reforç del vorell. Turbulència i l'erosió es redueixen degut a la mida de calibre acarament de la canonada i vorell.

Sòcol brides són semblants a una relliscada en les vores en esquema, però el forat contra-s'avorreix acceptar la canonada. El diàmetre de la perforació restant és la mateixa que l'interior el diàmetre de la canonada. Una soldadura de filet al voltant del centre de vorell adjunta vorell a la canonada. Una soldadura interval opcional es pot aplicar en aplicacions d'alt estrès. El seu major ús és com a sistema d'alta pressió hidràulica i línies de vapor.

Volta articulació vorell nou és similar a un vorell relliscada, però té radi en la intersecció entre el forat i la cara del vorell per acollir un final d'esborrany de falda. La cara a l'extrem d'esborrany forma la cara de Junta del vorell. Seves aplicacions són on seccions de sistemes de canonades cal ser desmantellats ràpidament i fàcilment per a inspecció o substitució.

Grau i Material

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 F51 L, S31803,.

Vorell tipus

Brides SLIP-on, brides cegues, falda articulació brides, brides de coll de soldadura, vorell de la placa, brides de soldadura de sòcol, roscades brides

Vorell estàndard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Especificació

1/8"," 1/4, 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Índexs de pressió

Classe: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Segellat de superfície

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, R.J.

Aplicació:

Vorell d'acer inoxidable s'utilitza àmpliament en la connexió a la canonada en petroli, químics, poder, gas, aigua, canonada de línia, ex-canviador de calor, construcció naval, construcció.

Connexions amb brides tendeixen a ser més voluminosos que altres connexions, però pot realitzar bé en exigents aplicacions, com ara la gran xarxa d'aigua i sistemes d'energia hidroelèctrica.

Relacionats amb la recerca: Brides, vorell d'acer, vorell muntatge de canonades, vorell d'acer, vorell d'acer inoxidable, vorell gas, vorell d'oli, brides d'acer, vorell de tub d'oli, soldat del vorell Slip-On, tan brides de Unió, RF tan vorell, soldat coll vorell, soldats-coll vorell, vorell WN, vorell WN RF, vorell WNF, brides LJ, LJF vorell, brides LJF, TH brides, vorell TH, TH rosca brides, brides de soldadura de sòcol, brides SW, brides de soldadura SW de Socket , Pipa, muntatge brides, brides de canonades de soldadura de sòcol, vorell de la placa, PT brides, brides de placa soldades, brides d'acer, brides d'acer inoxidable.


Un parell de:Tubs de caldera Següent:Creu

Investigació