Pipe Tee

Pipe Tee

Estàndard d'acer: ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313

Un tee és el muntatge de canonades més comú. Està disponible amb totes les preses de fil femenines, totes les preses de soldadura amb dissolvents, o amb les preses de soldadura de dissolvent oposades i una sortida lateral amb fils femenins. S'utilitza per combinar o dividir un flux de fluids. És un tipus d’encaix de canonades en forma de T que té dues sortides, a 90 ° de connexió amb la línia principal. Es tracta d’un curt tros de canonada amb sortida lateral. Un tee s'utilitza per connectar canonades de diàmetres diferents o per canviar la direcció de les conduccions de canonades. Estan fabricats amb diversos materials i estan disponibles en diferents mides i acabats. S’utilitzen àmpliament a les xarxes de canonades per transportar barreges de fluids amb dues fases. Es classifiquen en: Equal Tee i Uneal Tee.

Quan la mida de la branca és la mateixa que la de les canonades de capçalera, s’utilitza un tee igual i quan la mida de la branca és inferior a la de la capçalera, s’utilitzarà un tee reduït. Els més habituals són els tees amb les mateixes mides d’entrada i sortida. Alguns dels equips industrials són Straight Tee, Tee Reducing, Double Branch Tee, Double Branche Te Reducing Te, Cical Tee, Double Branche Te Cical, Bullhead Tee, Conical Reducing Tee, Double Branche Conical Reducing Tee, Tangential Tee i Double Branche Teangential Tee .Les teories anteriors es classifiquen en funció de les seves formes i estructura. També es poden classificar en funció de l’aplicació que es requereixi realitzar.

Htongsteel és un dels principals fabricants i proveïdors de canonets de la Xina, si voleu comprar o comprar una companyia professional d'alta qualitat professional, fàbrica, venedor i exportador, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Especificació:

Sense soldadura: 1/2 '' - 24 '', soldada: 24 '' - 96 '', gruix: SCH10-XXS

Grau i material:

Acer inoxidable: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Aliatge d'acer: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Estàndard d'acer:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Cerca relacionada: Pipe Fitting Tee, tub de tee, tee for pipe, 3 way cross Tee, Cross tee, Equal Tee, Steel Equal Tee, Steel Equal Tee, Steel Alley Tee Equal, Reducer Tee, Steel Reducer Tee, Steel Inoxidable Reductor Tee , Te reductor d'acer d'aliatge.


Un parell de: Colze d'acer inoxidable a 90 graus

Següent: Creu