Canonada Tee

Canonada Tee

Un tee és el muntatge de canonada més comuns. Està disponible amb tots els endolls rosca femella, dissolvent tots els sòcols de soldadura, o amb dissolvent oposen soldadura cavitats i una presa de costat amb fils femenins. S'utilitza

Huitong especials d'acer Co, Ltd és un famós Xina canonada samarreta fabricant i proveïdor, equipat amb una fàbrica productiva i l'empresa i com a exportador de samarreta de canonada professional i venedor, sempre es benvinguda per comprar i a l'engròs samarreta de muntatge de canonades d'alta qualitat, canonada tees, samarreta per a canonada, 3 camí creu samarreta, samarreta creu de la fàbrica.

Un tee és el muntatge de canonada més comuns. Està disponible amb tots els endolls rosca femella, dissolvent tots els sòcols de soldadura, o amb dissolvent oposen soldadura cavitats i una presa de costat amb fils femenins. S'utilitza per combinar o dividir un flux de fluids. És un tipus de canonada de muntatge que és en forma de T tenir dos punts de venda, de 90° a la connexió a la línia principal. És un petit fragment de tub amb una sortida lateral. Una samarreta s'utilitza per connectar els tubs de diferents diàmetres, o per canviar la direcció de la canonada. Ells estan fets de diferents materials i disponible en diferents mides i acabats. Són àmpliament utilitzats en xarxes de canonades transport barreges dues fases fluides. Estan categoritzats com: Tee iguals i desiguals Tee.

Quan la mida de la branca és la mateixa que canonades de capçalera, s'utilitza samarreta igual i quan la mida de la branca és menor que la mida de la capçalera, utilitzarà la samarreta reduït. Més comuns són les samarretes amb els mateixos mides de entrada i sortida. Algunes de les tees industrials són rectes Tee, reduint Tee, branca TT, branca reduint TT, Tee cònica, branca cònica TT, Bullhead Tee, Tee reducció cònica, branca cònica reduint TT, Tee tangencial i doble branca Tee.The tangencial sobre tees es classifiquen sobre la base de la seva estructura i formes. També es poden classificar segons l'aplicació que cal realitzar.

Htongsteel és un dels principals fabricants de samarreta de canonada de Xina i proveïdors, si voleu comprar o compra qualitat tee pro professional empresa, fàbrica, venedor i exportador, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres.

Especificació de:

Sense costura: 1/2 ' - 24 ', soldat: 24 '-96 ", gruix: SCH10-XXS

Grau i Material:

Acer inoxidable: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Acers: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Estàndard d'acer:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relacionats amb la cerca: tub apropiat Tee, samarreta de canonada, samarreta per a canonada, 3 camí creu Tee, creu samarreta Tee igual, Tee igual d'acer, Tee igual d'acer inoxidable, aliatge d'acer igual Tee, reductor Tee, acer reductor Tee, d'acer inoxidable reductor Tee, aliatge d'acer reductor Tee.


Un parell de: Tub de precisió

Següent: Full d'acer inoxidable en relleu