Reductor

Reductor

Materials: ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Huitong Special Steel Co., Ltd és un important fabricant i proveïdor de reductors de la Xina, equipat amb una fàbrica i una empresa productives i com a exportador i venedor professional de reductors, sempre estem donant la benvinguda a comprar i a l’engròs reductor de canonades d’alta qualitat, reductors de canonades, excèntrics reductor, reductor concèntric, reductor de canonades d’acer de la nostra fàbrica.

Un reductor permet un canvi de mida de canonada per satisfer els requisits de cabal hidràulic del sistema o adaptar-se a canonades existents de diferent mida. Els reductors solen ser reductors concèntrics, però es fan servir reductors excèntrics quan es requereix per mantenir el mateix nivell superior o inferior del tub.

Reductor

Htongsteel ha esdevingut el proveïdor líder en solució única per a tots els vostres requisits del reductor. Som un dels majors exportadors i distribuïdors de reductors a la Xina. Els nostres productes han estat àmpliament utilitzats en diversos camps, tant a casa com a l'estranger. Cada departament es troba en una gestió perfecta i en una producció totalment automatitzada per oferir els millors productes de qualitat i serveis ràpids als nostres clients.


Reductor【Productes】

Reductor concèntric, reductor CON d'acer al carboni, reductor CON d'acer inoxidable, reductor CON d'acer aliatge, reductor CON, reductor excèntric, reductor ECC, reductor ECC d'acer al carboni, reductor ECC d'acer inoxidable, reductor d'ecc.


【Mida】

Diàmetres de sortida: reductor transparent: 1/2 ”- 24”, reductor soldat: 26 ”- 48”.

Gruix: SCH20 - SCH160


【Materials】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Estàndard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Cerca relacionada: reductor de canonades, reductors de canonades, reductor excèntric, reductor concèntric, reductor de canonades d'acer.Vostè és welocome per enviar-nos les consultes, en breu se li enviarà la millor oferta.

Un parell de: Creu

Següent: Pipe Tee